Bu yaz festivallere de ev sahipliği yapacak olan, TatilPark’ta tesislerde yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Konaklamada kullanılan tüm evler bakıma alındı. Evlerin yanı sıra, sosyal alanlarda da yenileme çalışmaları başlatıldı. Çalışmaları yakından takip eden ve TatilPark Tesisleri Müdürü Murat Güven’den bilgiler alan Belediye Başkanı Vefa Salman, her yıl olduğu bu yılda TatilPark'ın festivallere ev sahipliği yapacağını belirtti.

2018 yazı kentimizde dolu dolu geçecek diyen Başkan Salman; “Bu etkinlikleri gerçekleştirirken dışarıdan gelen konuklarımızı TatilPark’ta ağırlıyoruz. Buradaki tesisleri gelen konuklarımıza en iyi şekilde hizmet edecek hale getiriyoruz. Arkadaşlarımız sezon öncesi çalışmalar başlattılar. Tesislerin genelinde yapılacak çalışmalar tamamlandığında hemşerilerimizde tesislerden daha iyi şartlarda faydalanacak” dedi. 

Ağustos’ta,Yalova’da Müzik Festivali Yapılacak

Bu yıl ilk kez, 2-5 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Müzik Festivalinde 4 gün boyunca 20’den fazla sanatçı ve misafir Yalova’ya gelecek. Türk Rock ve alternatif müziğin en iyileri Yalova Müzik Festivalinde yer alacak. Festival süresince kamp genel kullanıma kapalı olacak.

Tatil park tesislerinde üretime devam

Tesis içerisinde Yabeltaş bünyesinde faaliyetini sürdüren sera ve atölyelerde ahşap ve metal imalatlar yapılıyor. Tesisleri ziyaretinde atölye ve seraları da gezen Yalova Belediye Başkanı VefaSalman, yapılan çalışmaları inceledi. Hünerli ellerden çıkan çalışmaları takip eden Salman çalışanlara kolaylıklar diledi.