TEMA İl Temsilcisi Arzu Demir etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada; “TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği olarak, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında 02 Nisan Cuma günü, salgın hastalık tedbirlerine riayet ederek, sadece TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği Yönetiminde gerçekleşen etkinliğe Merkez İlçe Sorumlumuz Saffet Yıldız, İletişim ve Sosyal Medyadan Sorumlu Yrd. Umut Küçükbayraktar ile Örgütlenme ve Gönüllü Kazanımından Sorumlu Yrd. Özcan Demir ile Genç TEMA gönüllülerimiz katıldı.

Görev değişikliği

Yalova Orman İşletme Müdürlüğünde yaşanan görev değişiminin hemen öncesinde planlanan etkinliğimiz için tüm imkanlarını seferber ederek bizlere dikim alanı ve 80 adet Ihlamur Fidanı tahsisinde emeği geçen işletme müdürümüz Sn. Rıdvan Kalelioğlu’na sonsuz teşekkürler. Rıdvan Kalelioğlu’na yeni görev bölgesi olan Amasya Orman Bölge Müdür Yardımcılığında başarılar diliyoruz, yolu açık olsun. Bu vesile ile Yalova Orman İşletme Müdürlüğüne atanan Sn. Murat Koçluk bey’e hoş geldin diyoruz.

Şenlik havası

Termal Gökçetepe ve Yatakkaya Şelalesi Ekoturizm Alanı Doğa Yürüyüş Parkurunun Termal girişinde yer alan fidan dikim sahamız mesire alanına oldukça yakın, Cennet Termalimizde çam kokularına artık Ihlamur kokuları da eşlik edecek.

Yalova İl yönetimi olarak güzel bir havada, son derece neşeli geçen etkinliğimize Termal Orman İşletme Şefimiz Cemil Uzun Bey ve ekibinin yardımları ve ekipman teminleri için teşekkür ederiz. Termal İlköğretim Okulu Yavru Tema Öğretmenlerimiz ve öğrencilerinin katılması ile etkinliğimiz adeta bir şenlik havasında gerçekleşti. Fidan dikimi sonunda fidanlarımıza can suyu verip toplu hatıra fotoğrafı çektirdik. Etkinlik alanımızı sık sık ziyaret ederek fidan bakımlarının yapılmasının da son derece önemli olduğu bilinci ile alandan ayrıldık.  Gelecek Ormancılık Haftasında, salgın hastalığın sona erdiği bir ortamda, bütün gönüllülerimizin katılımı ile fidan dikmeyi arzu ediyoruz”. ifadelerine yer verdi.