TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ve beraberindeki yöneticiler Yalova’da çeşitli incelemelerde bulundu. Önce Vali Muammer Erol’u ziyaret eden TEMA heyeti TEMA ofisine yaptığı kütüphane yardımı, Karaca Arboretum’a verdikleri tanıtım desteği ve çevreyle ilgili olumlu çalışmaları dolayısıyla Tema’nin yeşil yaprak rozetini taktı ve teşekkür belgesi verdi.

  Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile de görüşen Deniz Ataç ve TEMA heyetine Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Baş tarafından Ekolojik Mahalle projesi konusunda bilgi verildi. Tema Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a çevreyle ilgili olumlu çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi ve Tema’nın yeşil rozetini taktı. Başkan Salman’da TEMA heyetine Yürüyen Köşk Çınar kolonyaları hediye etti.

  TEMA Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Öztürk, Bölüm Başkanı Ayşe Yapıcı, Bölüm Başkan Yardımcısı Zeynep Burcu Şahiner, Marmara Bölge Koordinatörü Begüm Yalçınkaya ve Yönetim Kurulu Danışmanlarından Tanfer Dinler’den oluşan TEMA heyeti Yürüyen Köşk, Göneyköy’deki Hakim Menteş’e ait ekolojik evde incelemeler yaptı. Son olarak da TEMA Vakfı ve Karaca Arboretum kurucusu Hayrettin Karaca’yı evinde ziyaret ettiler.

  TEMA Vakfı Yalova çalışma ofisinde TEMA gönüllüleri ile bir araya gelen genel merkez ekibi Yalova sorunları ve gönülülük çalışmaları üzerin sohbet ettiler. Tema Yalova İl Temsilcisi Faruk Tezcan ‘Yönetim Kurulu Başkanımız Deniz Ataç ve merkez yöneticisi arkadaşlarımızı Yalova’da ağırlamaktan son derece memnun olduk. Yalova küçük bir il olmasına rağmen çevreyle ilgili önemli sorunlarımız var. Üç büyük sanayi kentinin ortasında yeşil bir alan ve kent olarak kalabilmenin çabası içindeyiz’ dedi.