İl Temsilci Yardımcısı Özcan Demir, Merkez İlçe Temsilcisi Saffet Yıldız ve İletişim, Medya Sorumlusu Gökmen Kılıç’la birlikte bir süre önce Amasya Orman Bölge Müdür Yardımcılığına atanan Rıdvan Kalelioğlu’nun yerine İznik Orman İşletme Müdürlü iken Yalova Orman İşletme Müdürü olarak atanan Murat Koçluk’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir, Murat Koçluk’a TEMA İl Temsilciliği olarak yaptıkları çalışmalardan söz etti.

İş birliği konuşuldu

Önceki Müdür Rıdvan Kalelioğlu ile iş birliği içerisinde kısa sürede güzel çalışmalara imza attıklarını ifade eden Arzu Demir, kendileriyle de Yalova TEMA ailesi olarak birlikte daha güzel projeler gerçekleştirmek istediklerini ifade etti. Murat Koçluk da Yalova TEMA’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek görev süresi içerisinde kendileriyle işbirliği içerisinde çalışmalar yapmaktan mutlu olacağını ifade etti.

Kitap hediye edildi

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir; “Orman İşletme Müdürümüz Sayın Murat Koçluk Bey’e hayırlı olsun ziyaretimizi bugün salgın tedbirlerine dikkat ederek gerçekleştirdik. Kendilerine nazik ev sahipliği için Tema Vakfı Yalova Temsilciliği adına sonsuz teşekkür ediyoruz. Kendisine Yaprak Rozetimizi ve Ağaç uzmanı doğa kitapları ödüllü yazarı William Bryant'ın bir tasarım ve toplum bilimleri okulu olarak gördüğü meşe ağacının insanlık tarihindeki yerini anlattığı “Meşe ve Meşe Medeniyetinin Çerçevesi'' isimli kitabını hediye ettik” dedi.