Konu ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere TEMA Vakfı İl Temsilcisi Arzu Demir ve beraberindekiler Rehberlik Araştırma Merkezinden İş yeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Koordinatörü Serkan Yavaşçaoğlu’nu ziyaret etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir; “Sıfır Atık 2021 Proje Toplantımızı, İl düzeyinde çalışmaları yürüten Milli Eğitim İl Müdürlüğü bünyesindeki İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Koordinatörümüz Sayın Serkan Yavaşçaoğlu, Sayın Adil Katı ve Sayın Tarik Özmar beyin katılımları ile gerçekleştirdik.

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği olarak ziyaretimizi Merkez İlçe Sorumlumuz Sayın Saffet Yıldız, İletişim ve Sosyal Medya Sorumlumuz Sayın Gökmen Kılıç; Örgütlenme ve Gönüllü Kazanımından Sorumlu Başkan Yardımcımız Sayın Özcan Demir’in katılımları ile gerçekleştirdik. Yalova’da gerçekleştirdiğimiz Sıfır Atık Projesi eğitim çalışmaları hakkında yürüttüğümüz çalışmaları, 2021 2. dönem programımızı paylaştık ve Sıfır Atık Eğitim Portalı ile ilgili detaylı bilgilendirmede bulunduk.

Sayın Serkan Yavaşçaoğlu, Yalova’da proje uygulamaları, Sıfır Atık Portal kullanımının yaygınlaştırılması konularında desteklerini bizimle paylaştılar ve ilerleyen zamanlarda iş birliklerimiz konusunda yol haritamızı belirledik ve destek konusunda uzlaşma sağladık. Nazik ev sahipliği ve destekleri için kendilerine sonsuz teşekkürler.” dedi.