Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ayhan Polat, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emine Ballı ve TV Yalova Yayın Müdürü Mehmet Umut Gürcan, Esenköy Beldesi’nin çiçeği burnunda Belediye Başkanı Mehmet Temel’i makamında ziyaret etti.

  Ziyarette, Esenköy Belediyesi’nin borç batağı içinde bulunduğuna dikkat çeken Başkan Temel, ‘Esenköy Belediye Başkanlığı koltuğuna oturur oturmaz alacaklılar kapımıza dayanmaya başladı. Esenköy Belediyesi’nin içler açısı halini bilmenizi isterim. Başkan sıfatıyla her gün beni arayıp borcunu isteyen esnaf ve iş adamıyla karşı karşıyayım. Fatura kesmemiş alacaklılar mevcut. Böyle belediye yönetilir mi? Beni arayıp, borcunu isteyene, ‘1 bardak soğuk su için’ diyorum’ ifadelerine yer verdi.  

  Esenköy Belediyesi’nin bütçesi nedir ki...?

  Temel, ‘Esenköy Belediyesi’nin, Milyonlarca TL borç olduğunu tespit ettik. Bu borçları mevcut durumumuzla ödememiz mümkün görülmüyor. Esenköy Belediyesi batık dudumda. Bu durumdan nasıl kurtulacağız, ben de bilmiyorum’ diyerek geçmiş dönem Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan’a suçlamalarda bulundu.  

Haber: Ayhan Polat