Yerel ve ulusal gazetecilerin de katıldığı yemeğin açılış konuşmasını, Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), Başkanı Alpaslan Erkoç yaptı.

  Erkoç açılış konuşmasında; “Kurulduğu günden bu yana kulübümüze her alanda destek olan Sn. AK Parti Yalova Milletvikilimiz Temel Coşkun’a duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. (YOSK)’un yaptığı faaliyetlere duyarsız olmadığını bir defa daha şahit oluyoruz. Coşkun’a her türlü desteğinden dolayı kendisine minnettarız. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuşarak memnuniyetini dile getirdi.

  AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ise yaptığı konuşmada, “Engelli kişilere karşı duyarlı bir kişiliğe sahibim. Sakatlar Derneği’nin birçok faaliyetine yıllardan beri katılmayı, kendileriyle devamlı iletişim içinde olmayı, görev olarak biliyorum. Engellilerle paylaşmak, onları içimizde görmek, onlarla bazı anları yaşamak, güzel bir duygu.

  Son yıllarda spor faaliyetlerinde, Yalova’yı ulusal alanda çok iyi temsil etme başarısı gösteren (YOSK)’un kentimize katkıları küçümsenmeyecek önemdedir. Bu başarıda en büyük payın, YOSK’un da koçu gibi hareket eden Kulüp Başkanı Alpaslan Erkoç’undur. Bizlere, Dünya Şampiyonu olmuş Galatasaray Tekerlekli Basketbol Sandalye Takımını seyrettirme başarısı göstermiş, Yalova’da birçok spor kulübünün başaramadığını, engellerine rağmen başarmış, YOSK’u alkışlamak hepimizin görevidir.

  En son, deplasmanda oynadıkları KKTC Turkcell’i bütün olumsuzluklara rağmen, misafir oldukları Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yenme başarısı gösteren basketbolcularımız ile nekadar iftahar etsek azdır” dedi. Haber: Ayhan Polat