Ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Çelebi, İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Akay, İlçe Başkan Yardımcısı Yakup Ofli ve İl Koordinatörü Ali İhsan Aklaş da katıldı.

 Temel Coşkun ziyarette; “Çiftlikköy teşkilatında yıllarca hizmet verdiniz, daha sonra görevi isabetli isimlere devrettiniz, teşkilatta bir tökezleme olmadan yeni kanlarla çalışmalar aksatılmadan devam ediyor. Meclisteki yoğun çalışmalar nedeniyle ziyaret bu güne kaldı, ancak unutulmadınz” şeklinde konuşarak, yaptıkları haccın kabul olmasını diledi.

Ergül Birinci de kendisine yapılan bu ziyaretten dolayı çok memnun kaldığını, Kadın Kolları ve İlçe Teşkilatının performansını takdir ettiğini, çok emek verdikleri AK Parti’nin bayrağını daha da ileri götürmelerinden çok mutlu olduğunu söyledi.

Kendisinin AK Parti’den kopmadığını, ne zaman ihtiyaç duyulursa her türlü katkıya hazır olduğunu söyleyen Birinci, “Başarıların artması için her türlü fedakarlığa hazırım. Çiftlikköy Belediye Başkanlığını AK Parti’ye kazandırmak için gece gündüz çalışılmalı” şeklinde konuştu. Haber: Erden Sibel Türk