Merkez’de yaptığı ziyaretler yanı sıra ilçeleri de dolaşmaya başlayan Milletvekili Coşkun, kamu kurumlarının hizmetlerini denetledi, vatandaşlara hizmetlerden ne kadar memnun olduklarını sordu, vatandaşın taleplerini dinledi.

ÇINARCIK KAYMAKAMLIĞI, İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ VE BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Çınarcık Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu ve Belediye Başkanı Murat Erdoğan’ı ziyaret eden Milletvekili Coşkun, kurum çalışanlarıyla da görüşmeler yaptı. İlçe Emniyet Amirliği’ni ziyaret edip polislerle sohbet etti. Kaymakamlık, Belediye ve Emniyet Amirliği çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kurum ziyaretlerinde vatandaşlarla görüşen Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Çınarcık halkı tarafından ilgi ile karşılandı. Yoğun çalışma temposunda dur durak bilmeyen Milletvekili Coşkun’a Çınarcık halkı tam destek verdi.

ÇINARCIK İLÇE HASTANESİNİ GEZDİ, HASTALARLA GÖRÜŞTÜ

Yeni açılan Çınarcık ilçe Devlet Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştiren AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, hastane başhekimi, müdürü ve çalışanları ile yatan hasta ve hasta yakınlarıyla sağlık hizmetleri hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Ziyarette, AK Parti Çınarcık ilçe başkanı, belediye başkanı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular. Çınarcık ilçesine kazandırılan Çınarcık Devlet Hastanesi’nin son derece modern olduğunu ve standartların üzerinde hizmet verdiğini vurgulayan Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “İlçemize yapılan hastanemiz %65 doluluk oranına bir ay içerisinde ulaştı. 5 poliklinik, 1 laboratuvar, 1 röntgen merkezi ile halkımızın hizmetinde. Hastanemizin acil hizmeti 24 saat verilmektedir. Ayrıca sadece Çınarcık’ta 93 evde yatan hastaya, evlerinde sağlık hizmeti verilmektedir.

Başta, başhekimimiz olmak üzere tüm hastane çalışanlarımıza hem destek ve moral vermek için, hem de sağlık hizmetlerini yerinde görmek için aynı zamanda vatandaşlarımızın memnuniyetini varsa taleplerini ve sorunlarını dinlemek, çözüm bulmak için, burada bir ziyaret gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Çınarcık halkımıza bu güzel hizmetin tekrardan hayırlı olmasını diliyor, tüm hastane çalışanlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

AK PARTİ İLÇE YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

İlçede kurum ve vatandaş ziyaretleri ardından parti binasında gerçekleştirilen ilçe yönetim kurulu toplantısında yöneticilerle bir araya gelen Milletvekili Coşkun, teşkilat mensuplarına moral verdi. Teşkilat çalışmalarına dair değerlendirmelerde bulunuldu, AK Parti hükümetinin yatırımlarına değinildi. Çınarcık ve Yalova geneline yapılan Hükumet yatırımları hakkında teşkilat yöneticilerine bilgi verildi.

Milletvekilinin ilçe yönetim kurulu toplantısına katılımını sevinçle karşılayan Çınarcık ilçe yöneticileri ve AK Parti’li üyeleri, Milletvekili Coşkun’a yerel ve ulusal konularda dair soru sordular. Toplantıda 2012 yılı Çınarcık ilçe teşkilat çalışmalarını değerlendirildi. 2013 yılında yapılması düşünülen çalışmalar hakkında fikir alış verişi yapıldı.