Ramazan ayının her gününde gün içerisindeki, iftar ve sahurdaki programları ve ziyaretleri vesilesi ile Yalova’da yaşayan her kesimden vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Coşkun’un yoğun çalışma takvimi Yalova halkının takdirini toplamaya devam ediyor.

    AK Parti Çiftlikköy ilçe başkanı Süleyman Çelebi ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çiftlikköy’deki Camii imam hatipleri ve müezzinleri, ilköğretim ve ortaöğretim öğretmenleri ile sahur programında bir araya gelen Milletvekili Temel Coşkun, katılımcılarla sohbet etti. Kadir gecelerini ve yaklaşan Ramazan bayramlarını tebrik etti.

     İmam hatipler ve öğretmenlerin Milletvekili ile birlikte sahurda birlikte olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ettiği toplantıda Milletvekili Coşkun, katılımcılara ve toplantıyı tertip eden ilçe başkanı Çelebi’ye teşekkür etti.

    Toplantıda katılımcılar mesleki çalışmaları hakkında bilgi verdi, Milletvekiline eğitim ve Diyanet camiasına yönelik sorular yöneltti.

Milletvekili Temel Coşkun, soruları yanıtlarken, öneri ve taleplere dair notlarını aldı.

     Toplantının gerçekleşmesinin imam hatipler ve öğretmenlerden gelen genel bir talep üzerine olduğunu belirten Çiftlikköy AK Parti İlçe başkanı Süleyman Çelebi, “İmam hatip ve öğretmen arkadaşlarımız, Ramazan ayı çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz programlarda Milletvekilimizle bir arada olmak üzere sahurda toplanmak istemişlerdi. Bu talebi Milletvekilimizin kendisine ilettiğimizde tereddüt etmeden kabul etti ve yoğun programına rağmen bizlerle birlikte oldu. Güzel ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik, başta Sayın Milletvekilimize olmak üzere değerli katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

     AK Parti Yalova Gençlik kollarının düzenlediği sahur programına katılan Milletvekili Temel Coşkun, gençlik kolları yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi. Yemeğe il başkanı Mustafa Pehlivan, AK Parti Genel Merkez teşkilat başkanı Ahmet Kılıç ve gençlik kolları MKYK üyeleri de katıldı.

       AK Parti Merkez ilçe yönetim kurulu üyesi Türkan Kaplan’ın sahibi bulunduğu Ebrarsu tekstil atölyesini ziyaret ederek çalışanlarla sohbet etti. Taksi esnafını ziyaret ederek taksicilerin yerel gündeme dair eleştirilerini ve önerilerini dinledi.

   Kadir gecesinde Fatih, Cumhuriyet, İstanbul, Sefabey ve Yalı Caddelerindeki esnafla ve vatandaşlarla kandilleşti.

    Her ziyaretinde halkın desteği ve duası karşısında moral bulan Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “Enerjimi ve tempomu, her zaman her fırsatta bir araya geldiğim Yalova halkımızdan, değerli hemşerilerimden alıyorum. Her gittiğim yerde vatandaşımızla buluşuyorum, her çaldığım kapıda vatandaşımızın güler yüz ve samimiyeti ile mutlu oluyorum. Yorulmak bilmeden, durmadan, yılmadan çalışıyorum. Meclis çalışmalarının bitmesi ardından Ramazan ayı boyunca her günün ayrı saatlerinde katıldığım programlar, yaptığım ziyaretlerle halkımızın görüşlerini dinledim, düşüncelerimizi paylaştık. Milletimiz hizmet üreteni biliyor, aziz milletimiz çalışanı iyi biliyor. Milletimiz partimize, AK Kadrolara destek verdiği sürece, istikrardan yana oldukça daha iyi hizmeti vermeye, daha güzelini üretmeye devam edeceğiz. Her şey Milletimiz için, her şey Türkiye için, Yalova için” dedi.