Birçok noktada devam eden çalışmalarda Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı bulunan Park Bahçeler Birimi ekipleri; yeni yapılacak olan ve mevcut parkların toprak tesviyeleri, yabani otların ve çimlerin biçimi, parkların bakım ve onarımları ile peyzaj düzenlemelerini gerçekleştirirken, temizlik personelleri ise rutin işlerini aksatmadan başarılı bir şekilde sürdürüyor.

Yapılan çalışmalar arasında dere temizliği, sokakların yıkanması ve çöp konteynerlerinde temizlikleri ile birlikte bakım onarımları yapılıyor.

Yalova Belediyesinin envanterine giren yeni araç ve gereçlerle kentte çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk; “Yalova Belediyesi olarak yeni yönetim anlayışımız ile birlikte daha güzel ve çiçek kentine yakışan bir Yalova için çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda kentimizin dört bir yanında ekip arkadaşlarımızın çalışmaları aralıksız ve yoğun bir şekilde devam ediyor. Belediye bünyesine kazandırmış olduğumuz yeni temizlik araçlarımız ile Yalova Belediyesinde adeta bir temizlik filosu oluştu. Yapmış olduğumuz yatırımların karşılığını fazlasıyla almaya başladık. Vatandaşlarımızın memnuniyetlerini bize bire bir olarak aktarmaları Yalova Belediyesinin başarısını gösteriyor. Hemşerilerimizden almış olduğumuz bu güç ve moralle, hizmetlerimiz kat kat artarak devam edecek. Şuanda Temizlik İşleri Müdürlüğümüz diğer müdürlüklerimiz gibi çalışmalarına kentimizin dört bir yanında devam ediyor. Caddelerimiz, sokaklarımız düzenli bir şekilde temizlenirken, parklar, oyun alanlarının bakım, onarımlarını da yapmakta, dere yataklarının temizliklerini de aksatmadan yapıyoruz. Bununla birlikte kentimize yeni parklar kazandırarak çocuklarımız için yeni oyun alanları açacağız.” Dedi.