Ziyarette, Termal Belediye başkanı İsmail Atik ve Altınova Belediye başkanı Metin Oral da hazır bulundu.  
     Milletvekili Coşkun’a makamında ziyaret gerçekleştiren Altınova ve Termal ilçe Belediye başkanları, ilçelerindeki yatırım ve hizmetler hakkında Milletvekili Coşkun ile görüş alışverişinde bulundular.
      Bakanlıklardaki başvuruları ve belediye hizmetleri adına yaptıkları görüşmeleri adına Milletvekilinden destek istedir.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile bir toplantı gerçekleştirecek olan heyet, Yalova Tersane Girişimcileri adına Milletvekili Temel Coşkun’a teşekkürlerini sundular.
    Milletvekili Temel Coşkun’un kendileri için gösterdiği ilgi ve alakasından ötürü müteşekkir olduklarını ifade eden Altınova Tersane Girişimcileri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu başkanı Hakkı Kan, “Tersane girişimcilerinin talepleri ve görüşleri ile yakından ilgilenen Milletvekilimiz, her konuda bizlere destek olmaktadır. Bakanlarımızın Yalova ziyaretlerinde bizlerin sorunlarını gündeme getiren, Ankara’da ve Yalova’da her türlü problemlerimizin çözümünde ve sıkıntılarımızın giderilmesinde özen gösteren Sayın Milletvekilimize hizmetleri ve çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

    Altınova Tersane Girişimcilerinin Altınova’ya ve Yalova’ya önemli bir katma değer sağladığını ifade eden Milletvekili Coşkun, “Tersanecilerimiz Yalova için önemli bir yatırımcı grubudur. Ben her zaman tersanecilerimizin yanında oldum, kendilerine destek sağlamaya devam edeceğim. Yalova’da zaman zaman bir araya bir araya geliyoruz fakat Ankara’da da tersane yatırımcılarımızın talepleri ve problemlerinin çözüm noktasında bana düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumu ifade etmek istiyorum. Dünyayı sarsan ekonomik kriz birçok ülkeyi ve sektörü büyük sekteye uğrattı. Krizin bölgemizde en büyük etkilediği sektörlerden biri de maalesef tersanecilik olmuştur. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte hızla toparlanacak ve beklentilerin üstünde bir başarı sağlayacakları duruma geleceklerdir. Ziyaretimize gelen başta Yönetim Kurulu başkanı Sayın Kan olmak üzere Tersane Girişimcileri Sanayi ve Ticaret A.Ş. girişimcileri yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum, tüm tersane yatırımcılarımıza başarılar diliyorum” dedi.