Tiyatro BSG’nin resmen kurulmasıyla birlikte yeni projeler içine girdiklerini belirten Tiyatro BSG’nin yazarı ve yönetmeni Cihad Keskin, “Ekibimizi resmiyete kavuşturduktan sonra kadromuzu genişletme kararı aldık. Yalova’da hevesli, istekli ve yetenekli onlarca genç var ve yeteneklerini sergileyecek yer bulma noktasında sıkıntı yaşıyorlar. Bunu biz söylemiyoruz. Her gün aldığımız onlarca mesaj söylüyor. Bu noktada biz de elimizden geleni üstlenmeye karar verdik ve kadromuzu büyütmeyi seçtik.” ifadelerini kullanırken “1997 ve öncesinde doğan herkes için yerimiz var, 1998 ve sonrası için drama eğitimlerimiz de ilerleyen zamanlarda başlayacak.” dedi.

 

Şu anda yaklaşık 20 kişilik bir oyuncu kadrosuna sahip olduklarını belirten Keskin, “Koordinasyon sağlayıp çok çeşitli projeler gerçekleştirmek niyetindeyiz.. Bu projeleri rahatça gerçekleştirebilmek için kadromuzu mümkün mertebe geniş tutmak zorundayız.. Yakın zamanda projelerimizin duyurularına da başlayacağız.” dedi.

 

Cihad Keskin, Eyüp Akyol, Feyza Nur Keskin, Buğrahan Haydaroğlu, Ezgi Doğan, Cansu İlhan ve Emre Solak’ın kurucu kadrosunda yer aldığı Tiyatro BSG’ye kadro için başvuru yapmak isteyenlerin www.facebook.com/mckeskin77 adresine “Ad, Soyad, Yaş ve Yaşadığı Yer” bilgilerini içeren bir mesaj atabileceğini, yahut hafta içi her gün saat 13.00 ile 20.00 arasında Cumhuriyet Caddesi Yağcı İş Hanı Kat : 4 No: 29’a bizzat gelebileceğini belirten yazar Cihad Keskin, “Önümüzdeki dönemlerde çıktığımız yolun hakkını vereceğimize inanıyoruz ve herkesi bizimle aynı yolda yürümesi için ekibimize davet ediyoruz.” dedi.