Yalova’nın her bölgesini feth edeceklerini belirten MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular,‘ Önümüzdeki 1-2 ay içerisinde bütün adaylarımızı kesinleştireceğiz. Yalova ile ilgili ciddi sorunlar var. Yalova 11 yıldır tek başına iktidar olan Ak Parti ve yönetimlerin başında olan kişiler tarafından iyi yönetilmiyor. Yalova’da sadece görüntüye yönelik çalışmalar var. Yalova’da ki siyaset kurumuna kimse inanmıyor. Kim bu Yalova’da ki siyaseti bu duruma düşürdüyse, ona da yazıklar olsun. Siyaset kurumu yalandır, düşüncesiyle yola çıkarsanız, kendinizi yönetecek olan insanları, kendi cebi için çalışanlara Yalova’yı teslim edersiniz. Yalova’da siyaset yapanlara bakınca Yüce Rabbim onlar varken, şeytanı yaratmasına da gerek yok. Bunlar şeytana pabucunu ters giydirir. Biz Yalova halkının dertleri ile ilgileniyoruz. Bizim birileri gibi hanlara, yatlara, katlara, saraylara ihtiyacımız yok. Kimse dahi okulu mezunu değil.  Bizim işimiz Yalova halkının mutluluğu’ dedi.

‘Biz kardeş kavgası istemiyoruz’

 Milliyetçi Hareket Partisi’nde ki aday adaylığı sürecinin halen devam ettiğini ifade eden Topçular, ‘Yalova’nın en iddialı siyaset partisi biziz. Bunu herkes böyle bilecek. Hem Yalova’yı hem de Yalova’nın birçok bölgesini alacağız. Yalova’da sanayiye, turizme yönelik hiç bir şey yok. 11 sene tek başına iktidarsınız, her istediğiniz kanunu çıkarabiliyorsunuz. Abdullah Öcalan şerefsizi ile bile yol arkadaşı oluyorsunuz, ama Yalova’ya gelince hiçbir yatırım yapmıyorsunuz. Ak Parti iktidarı yönetiminde Türkiye’de bacası tüten hiç bir şey yapılmamıştır. Bu adamlar sayesinde önümüzdeki dönemlerde Türkiye iç savaş yaşayabilir. Türkiye’de kardeş kavgasına sebep olabilirler. Biz kardeş kavgası istemiyoruz’ dedi.

‘Yalova’yı erkekler fetih edemedi, bayanlarla feth ettireceğiz’

Demokrasiyi içine sindiren en büyük siyasi partinin MHP olduğunu dile getiren Topçular, ‘10 tane çete grubu kurup 200 bin kişilik Yalova’yı yönetmeye talip değiliz, biz Yalova halkıyla Yalova’yı yönetmeye talibiz. İlk bayan adayımızı biz çıkardık. Mecliste bayanların önünü hiçbir zaman kesmeyeceğiz. Yalova’yı erkekler fetih edemedi, bayanlarla feth ettireceğiz. Yalova’nın her bölgesini feth edeceğiz. Fedakârca siyaset yapan yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’ dedi.

Ahmet Kaplan’ MHP Belediye Başkan Aday Adayıyım’

Siyaset kurumunun demokrasilerden, ülke yönetmek için kutsal bir yol olduğunu söyleyen MHP Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Kaplan, ‘Bu kutsal yolu maalesef kirletiyorlar. Yalova’da yaşamak için uygun bir ortam yok. Yalova’nın arkasındaki dağları ova yapacağım gibi bir vaatte bulunmuyorum. İmkânımız ne ise ortaya koyacağız. Benim şirketlerim yok, ticaret yapmıyorum. Maddi bir kaygımız yok. Ben seçilip çalışıp gittikten sonra Gazi Paşa Caddesi’nde gezerken, vatandaş kalkıp Allah senden razı olsun diyip, selam verirse bundan başka mutluluk istemem. İnşallah neticeye ulaşırız’ dedi.

      Daha sonra Yalova MHP İl Başkanı Hasan Topçular, MHP Yalova Belediye Başkanı Aday Adayı Ahmet Kaplan ve il genel meclis üyeleri aday adaylarını, kamuoyuna tanıtarak toplu resim çektirdi.

Haber Foto: Gamze Yüksel