Yalova Sporium Tesisleri’nde gerçekleşen etkinliğe, MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, Çiftlikköy MHP İlçe Başkanı Fatih Şahin, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Rıfat Elbir, Yalova MHP Merkez İlçe Başkanı Ş.Önder Dönmez,Yalova MHP Başkan Yardımcısı Murat Ekinciel, MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları, MHP Kocaeli eski İl Başkanı Ruhi Çavdar, Murat Kotra,MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Saffet Sancaklı ve Mehmet Müftüoğlu, Şinasi Başlılar,MHP İstanbul il yöneticileri,Enç Albayrak,Ahmet Poyraz,Yüksel Baykal, İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Haydaroğlu, il ve ilçe yöneticileri, İl Genel Meclisi üyeleri ile partili belediye başkanları ve MHP’ye gönül veren birçok vatandaş katılım sağladı.

    ‘Bir Hilal Uğruna 44 yıl’ adlı program, İstiklal Marşının ardından Kuran-ı Kerim Okunarak başladı. MHP Genel Başkanı Lider Devlet Bahçeli'nin Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında Ankara'da yaptığı konuşma ve sinevizyon gösterisi ile sunuldu.

Topçular, ‘Bölünmeye asla müsaade etmeyeceğiz

    Hükümetin tüm oyunlarını MHP bozacağını söyleyen, Yalova MHP İL Başkanı Hasan Topçular, ‘Bölünmeye asla müsaade etmeyeceğiz. MHP çileye talip olmuş, bu ülkeyi karşılıksız sevenler bir araya gelmiştir. AK Parti hükümeti hangi oyunu oynarsa oynasın Ülkücü Hareket tüm oyunları bozacak, Türk Milletinin genleri ile oynayanlardan mutlaka hesap soracaktır’dedi.

      MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında hazırlanan fezleke hakkında çarpıcı açıklamalar yapan Topçular, ‘Bursa'da yaptığımız mitingde Türkiye'yi satan insanların ödü patladı. Bunlar Genel Başkanımızla uğraşmaya başladılar. O fezlekeler AK Parti'nin başına bela olacak. Biz laf olsun diye konuşmuyoruz. Genel Başkanımız öl derse öleceğiz, vur derse vuracağız ama bu ülkeyi eşkiyalara teslim etmeyeceğiz. Bu ülkenin esas sahipleri Türk Milletidir’ dedi.

     AK Parti hükümetinin PKK ile yaptığı pazarlıkların millet nazarında bir karşılığı olmadığını belirten MHP MYK Üyesi Saffet Sancaklı da, ‘Türkiye'nin bölünmesine izin vermeyeceğiz. Allah'ın izniyle yapılan bu oyunlara son vereceğiz. Son günlerde yapılan anketlerin asılsız, MHP'nin oyları hızlıca yükseliyor. İktidar partisinde tüzük değişikliği yapılmazsa 3 dönemden bahsediliyor ve 3 dönemde sonra milletvekili, bakanlık ve başbakanlık yapanlar bir daha aday olamayacaklar. Peki 1 gecede, 1 saatte istediği kanunu çıkaran bu hükümet, kendi bünyesinde, içinde o 3 seneyi 4 seneye çıkaramaz mı arkadaşlar? İstediği zaman çıkarır.

 

Bunların hepsine baktığımızda, önümüzde 3 tane seçim var. Bir tanesi yerel seçimler, daha sonra Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler. Seçimlere daha bir sene var. 3 aydır dikkat ediyor musunuz durmadan anketler açıklanıyor. Hayırdır arkadaşlar niye anket açıklıyorsunuz, seçimlere daha bir sene var. Son günlerde haberlerde sık sık karşımıza çıkan anket olayları var. Bir gün bakıyoruz ki %50, diğer gün bakıyoruz %60 veya %70. Bu anketlere inanmayalım. Bu anketler yalandır. Toplum psikolojisini etkilemek için iktidarın yaptığı bir oyundur. Biz Allah'ın izniyle yapılan bu oyunlara son vereceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi'nin bu anketlerde inanılmaz yükselişi devam ediyor. Geçtiğimiz genel seçimlerde bize oy veren insanlarımızın sayısı 6,5 milyon. Bize oy veren kardeşlerimiz 1 kişiyi ikna ederse biz iktidar oluruz. Bu kadar basit. Toplamışlar 60 kişiyi akil insan olarak, halka açılımı, ihaneti anlatacaklarmış. Bu seçilenler nasıl seçildi? Oradaki sanatçılar acaba isteyerek mi seçildiler yoksa zorla mı? Korktular mı? Bunları bilemeyiz ama Akil insanlar gittikleri her yerde protestolarla karşılanıyorlar’ dedi.

   MHP Yalova İl Teşkilatı daha sonra ’Bir Hilal Uğruna 44. Yıl’ pastasını kesti.

Haber Foto: Gamze Yüksel