Topçular,’Vahamet diyorum çünkü icraatları ortadadır. Satmadıkları, yandaşlarına peşkeş çekmedikleri hiçbir milli değer kalmamıştır. Bela diyorum çünkü Türk Milletine, Atatürk’e ve Cumhuriyete böyle düşman olan hiçbir zihniyet görülmemiştir. Yavaş yavaş kendilerine aykırı ve milli ses çıkaran bütün kurumları ezmeyi başarmışlar, ülkede vatansever bilinen kişiler ve kurumlar zapturapt altına alınmıştır. Gazeteciler, aydınlar, hocalar ve Türk Ordusuna şereflice hizmet eden subayların akıbeti bellidir. İstifa zorlamaları, itibarsızlaştırma kampanyaları o da olmazsa Silivri zindanları. Kanunları ve hak-hukuku kendi amaçlarına göre istismar eden AK Parti tiranlığı ve ihanet şebekesinin açılım sürecine karşı sesi kısılan Ordumuzun bir generalinden en sonunda bir açıklama gelmiştir’dedi. 

     Topçular, ’15 Nisan 2013 tarihli Jandarma Genel Komutanlığı, bünyesinde hazırlanan faaliyet raporunda JGK komutanı Org. Gen Bekir Kalyoncu’nun açıklamasına yer verilmiştir. Komutanın ifadesi şöyledir: “Ülke bütünlüğünün parçalanmasına yönelik tehditler, içte ve dışta artan yoğunlukta güç kazanması çabası karşısında, iç güvenliğin sağlanması ve korunması öncelik kazanmıştır.’’Dedi.

     Bekir Kalyoncu Paşa’nın açıklaması net ve anlaşılır durumda olduğunu söyleyen Topçular,’ Türkiye’de ayrılıkçı ve bölücü faaliyetler hız kazanmıştır, iktidar ve aveneleri bölünme sürecini ilerletmekte ve kamuoyu masum kavramlar istismar edilerek(“Analar ağlamasın”-“Çocuklar ölmesin”) ve barış gelecek martavallarıyla yönlendirilmektedir. Medya patronları, AB ve ABD seviciler, Cumhuriyet ile kavgalı olanlar, Türklüğe kin kusanlar, aklını yitirmiş şarkıcı ve artistler ortak bir koro oluşturarak çılgınlık histerisinde fütursuzca ilerlemektedirler. Ülkemizin iç güvenliği ve asayişi konusunda en disipline meşru gücü olan Jandarma kuvvetlerinin başındaki bir generalin elbette ezbere konuşması düşünülemez. Elindeki bilgiler ve sağlanan istihbarat; son dönemde yaşadıklarımızın vahim bir tehlikenin oluşturduğunu ortaya koymasa, JGK’lığının en tepesindeki bir asker böyle aleni bir açıklamada bulunmaz. 30 yıldır başımıza bela olan ayrılıkçı ve Kürtçü terör örgütü PKK’nın zihniyetinde ne gibi bir değişiklik olmuştur ki; şimdi Türk kamuoyuna karşı (Ak Parti-Bdp-Akil Adam) üçlüsü teröristleri mağdur ve şirin gösterme derdine düşmüşlerdir. Silahla yapamadıklarını demokrasi ve barış hikâyeleri ile Türk Milletini kandırarak gerçekleştireceklerdir. Bu kavramı bu ülkenin tarihi ve meşru gerçeğidir. Bu olgulardan rahatsızlık duyan Erdoğan ve Bölücü unsur ortak bir zeminde buluşmasını bilmiş, açılım sürecini başlatmıştır. Bölge meclisleri isteyen, 2. Resmi dili talep eden, anayasada kendine etnik bir güvence arayışında olan Kürtçülük hareketinin nihai hedefi ancak bağımsız Kürdistan’dır’dedi.

 

Topçular, ‘Ak Parti Milletvekili Mehmet Metiner’in 16 Nisan 2013’te bir TV kanalında yaptığı açıklama ibret verici. PKK kendini lağvettikten sonra ister başka bir parti kursun isterse BDP ile devam etsin, talep ettiği şeyler için silah kullanmasına gerek yok. Bağımsız bir Kürdistan için silah kullanabilirsiniz. Bölücü ve Kürtçü görüş sadece BDP içinde mevcut değil. Ak Parti’nin çatısı altında meclis sıralarını işgal eden Metiner gibi tiplerinde ne gibi karın ağrılarının olduğunu açıkça görebiliyoruz. Bölücü-Kürtçü siyasetinin kurnazlığına şapka çıkarmak lazım, ilk önce demokrasiyi paravan olarak kullanmak, arkasından süreç tıkanırsa PKK’yı millete sopa gibi göstererek “bak yine kan akar ha” korkusuyla Türk Milletini sıtmaya razı etmek ve bu kazanımları sağladıklarında 15-20 yıl içinde bağımsız Kürdistan’ı her şekilde (silahlı mücadele dahil) kurmak. Vahim gidişatı analiz edebilen ve yaklaşan tehlikeyi bütün samimiyetiyle dillendiren MHP ve onun genel başkanı Devlet Bahçeli’dir ve o sebep bütün oklar MHP ye çevrilmiştir, yıpratma, itibarsızlaştırma kampanyaları alabildiğine ortaya sürülürken bunun tek sebebi vardır. Ortaya koydukları hain tezgâhın başarısızlığa uğraması. Çünkü bu oyunu bozacak tek güç MHP’dir. 57.Hükümet dönemi araştırılacak. Bahçeli’ye fezleke yolda gibi haberlerle kamuoyu nezdinde kafa karışıklığı yaratmak istemelerinin sebebi budur. Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı tertiplenen her oyun bozulacak ve tezgâhçılar er geç Türk Adaleti önünde hesap vereceklerdir… MHP’ye dönük her komplo dün bozulduğu gibi bugünde bozulacaktır. Ülkücüler bu oyunları alt edecek güçtedir’dedi.