Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen şölene Yalova Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve parti yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

     Müftü Yardımcısı Dr. Hamza Yıldırım ve İhsan Ergün tarafından Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan Sünnet Şöleni’nde daha sonra Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal sünnet olan çocukları sahneye davet ederek bisiklet hediye etti.  Başkan Koçal, sünnet olan çocukların ailelerine yönelik yaptığı konuşmasında; "Minik yavrularımız erkekliğe ilk adımı attılar. Sizler bugün çocuklarımızın sünnetini gördünüz inşallah damatlıklarını da görürsünüz. Çocuklarımızın vatanına, milletine hayırlı birer evlat olmalarını diliyorum” dedi.

Yerel sanatçılar Çetin Şanlı, Celal Güzel, Emel Özer konserlerinin ardından ünlü sanatçı Uğur Işılak sahne aldı. 1 saat boyunca sahnede kalan Işılak, seslendirdiği parçalarla sık sık alkış alırken sahneden birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

           BAŞKAN KOÇAL’DAN BAYRAK ÇAĞRISI

Işılak’a teşekkür ederek çiçek takdim eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, tüm Yalova halkından evlerine Türk bayrağı asmasını rica etti.             Başkan Koçal; “Uğur Işılak’ı en son konserinden bugüne gerçekten özlemiştik. Vermiş olduğu bu güzel konserden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Sizlere bir ricada bulunmak istiyorum. Önümüzdeki pazartesi gününden itibaren evinde Türk bayrağı olmayan belediyemize gelsin. Hep beraber Türk bayraklarıyla şehrimizi donatalım. Bu milletin buna ihtiyacı var. Tek bayrak, tek vatan, tek devlet diyoruz. Herkese birlik ve beraberliğimizi gösterelim” dedi.