Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, “İçerisinde bulunduğumuz ve virüs salgını nedeniyle hepimiz için önemli bir sınav olan mübarek üç aylarda, birçok rahmet ve bereketi barındıran Miraç Kandili' ne erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’ in şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufku olan Miraç; her türlü kötülükten arınarak, elemi, kederi, çaresizliği bir kenara bırakarak, zorlukla beraber bir kolaylığın olduğunu Yüce Rabbimizin rahmetinden ümidi kesmemeyi öğretir.

Millet olarak tarihten günümüze nice zorlukların birlik ve beraberlik içerisinde aşılmıştır. Şu anda mücadele ettiğimiz virüs salgınını da sabırla, soğukkanlılıkla, sağduyuyla aşacağız inşallah. Birbirimize karşı daha duyarlı ve anlayışlı olacağız.

Bu vesile ile Rabbimden bu mübarek gecenin maneviyatımızı güçlendirmesine, tüm dünyanın, içinde bulunduğu salgın hastalık durumundan ve bütün kötülüklerden kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum. Miraç Kandiliniz kutlu olsun” mesajını paylaştı.