Geçtiğimiz dönem Covid-19 salgını nedeniyle görevinden ayrılan Volkan Yılmaz’ın yerine yönetim kurulu kararı ile Başkan seçilen Aydın Altıparmak, gerçekleştirilen genel kurulda oy birliği ile bir dönem daha başkanlık görevine getirildi.

Yönetim kurulu belirlendi

TUFAG olağan Genel Kurulu’nda Divan Heyeti Numan Fevzi Özkan, Şenol Ulutürk ve Özgür Kuddar’dan oluştu.

Hesap ve faaliyet raporlarının okunmasının ardından görev yapan yönetim kurulunun ibrası, genel kurula katılan üyelerin oy birliği ile gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen seçimin ardından TUFAG Yönetim Kurulu ve üyelerin görev dağılımları Aydın Altıparmak Başkan, Yakup Berkay Tiryaki Başkan Yardımcısı, Uğur Aydın Başkan Yardımcısı, Burcu Aslan Kurtulmuş Sosyal Medya sorumlusu, İpek Aybike Ertürk Genel Sekreter, Uğur Tezcan Basın Sözcüsü, Emrecan Okumuş Muhasip, Ahmet Rasim Acar Tesis ve Teknik İşler Sorumlusu, Alper Dikici Mali İşler Sorumlusu, İlham Yöndem Halkoyunları ve Altyapı Sorumlusu ve Ayşenaz Özkan Genel Sekreter Yardımcısı şeklinde açıklandı.

Altıparmak, “Yalova halkına unutamayacakları bir festival yaşatmak istiyoruz”

TUFAG Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Altıparmak, “Yaklaşık 20 yıldır her kademesinde görev yaptığım TUFAG’ın Olağan Genel Kurulunda oy birliği ile bu önemli görevi sürdürecek olmak benim için bir gurur kaynağıdır. Verilen bu görevi en iyi şekilde yapmak için ben ve Yönetim Kurulumuz elimizden gelenden fazlası için çalışacağız.

Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle festivalimizi Eylül ayında gerçekleştirmek durumunda kalmıştık. Fakat 2022 yılında festivalimizi, 1-7 Temmuz 2022 tarihinde yapma kararı aldık ve festival çalışmalarımıza şimdiden başladık. Yalova halkına unutamayacakları bir festival yaşatmak istiyoruz.” Açıklamasında bulundu.