Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ortaokul Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan Online Yaz Okulu’nun ödül töreni Hafız İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. Ödül törenine; Vali Muammer Erol, TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, Genel Merkez Ortaokul Koordinatörü Fatih Yüksel, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda bir konuşma yapan TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, “4 hafta süren TÜGVA Ortaokul Online Yaz Okulu’nda çocuklarımız; Kuranı Kerim’i güzel okuyarak, temel dini bilgiler eğitimi aldılar.  Hadis dersi ile de Efendimizin örnek hayatını öğrendiler. Yaz okulumuzu gerçekleştirmemize katkı sağlayan TÜGVA Yalova teşkilatına teşekkür ederiz” dedi.

Konuşmanın ardından öğrencilere hediyeleri takdim edildi. Ayrıca katılımcılara da Diyarbakır Çermik Hatıra Ormanı’na bir adet fidan dikimi için hatıra sertifikası verildi. Program ok atma ve mangal etkinliği ile sona erdi.