Ortaokul öğrencileri için resim yarışması, lise öğrencileri için düzenlenen bilgi yarışmasının son kayıt tarihi 2 Şubat 2018 olarak belirlendi. Yarışmalar sonucunda 1’nciye dizüstü bilgisayar, 2’nciye tablet, 3’ncüye bisiklet ve tüm katılımcılara da çekilişle sürpriz hediyeler dağıtılacak. Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler; yalova.tugva.org adresini ziyaret edip, ayrıntılı bilgi için; 0532 156 11 00- 0536 736 31 47 telefon numaralarını arayabilirler.

 

Ortaokul öğrencilerine resim yarışması

Ortaokul öğrencileri için düzenlenen resim yarışmasında, öğrenciler kendi gözünden Aldulhamid Han’ı 25 x35cm kağıda resmedecekler. Yarışmada her çeşit boya kullanmak serbest olarak onaylandı. Her katılımcı yarışmaya yalnızca bir adet resim ile katılabilir. Yarışmacıların resmin arka sağ alt kısmına, isim, soyisim, e-mail adresi, sınıf, okul, veli telefonu bilgilerini yazılması isteniyor. Resim çalışmalarının zarar görmemesi için iki adet fon kağıdı arasına resmi koyarak katlamadan teslim etmeleri gerekiyor.

 

Lise öğrencilerine bilgi yarışması

Lise öğrencileri için düzenlenen bilgi yarışmasında ise, öğrenciler Necip Fazıl Kısakürek’in Aldülhamid Han isimli kitabından sorumlu olacaklar. Kitaba göre öğrencilere 80 soru sorulacak. Sınav 10 Şubat 2018 saat 10’da Anadolu İmam Hatip Lisesi yapılacak.