Aradan geçen 2 yıl sonunda 22 Eylül 2019 tarihinde olağan genel kurul yapıldı, Türk Hava Kurumu Yalova Şubenin kuruluşu resmi olarak tamamlanmış oldu.

Yalova Türk Hava Kurumu Başkanlığına; Levent Bayramlı, Yönetim Kurulu Üyeliğine; Ahmet Aşkım, Adnan Aküzüm Tarık Orhan ve Atilla Polat seçildi.

Türk Hava Kurumu her şeyden önce çocuklara havacılığı sevdirmek adına maket uçak yapımı, planör, yelken kanat, radyo kumandalı uçaklar kısacası havacılık adına aklınıza ne geliyorsa hepsini ücret talep etmeden bizlere sunuyor.

“Yalova’mızda birçok sportif faaliyetler ve gösteriler yapmak arzusundayız

Yapılan açıklamada; “Atölyemizde öğrencilerimize maket uçak yapımı öğretmek, Eskişehir (İnönü)’ye maket uçak yarışmasına götürerek öğrencilerimizi eğlendirmek, havacılıkla ilgili okullarımızla öğrencilerimiz ve hocalarımızla birlikte çalışmalar yapmak istiyoruz.

Havacılık sektöründe Yalova’mıza ne katkıda bulunuruz diye birçok proje ve çalışmayı hayata geçirmek, öğrencilerimize ve gençlerimizi model uçak, paraşüt, yamaç paraşütü, yelken kanat planör gibi ücretsiz olan havacılık kurslarına teşvik etmek arzusundayız.

Amacımız bu kurumu istenilen düzeye getirmek, getireceğimize inanıyoruz” denildi.