Basın toplantısında, Türkiye’nin yeni hedefinin artık 2071 yılı olduğunu söyleyen Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, ‘Yeni hedefler koymaya devam ediyoruz. Hizmetin sınırı yoktur. Hedeflerinde sınırı olmaması gerekiyor. Partimizin 2023 hedefini biliyorsunuz. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı hedefini 2071 hedefiyle yeniledi’ dedi.

Pehlivan, ‘Bu şehir güç birliği yapmaya karar verdi’
      2071’de Türkiye’nin, dünya’da en gelişmiş ekonomisinden biri haline geleceğini söyleyen Pehlivan, ‘Hedefimiz bu. Bizler çalışmalarımızı bu hedefe göre yapacağız, bu projelere göre yapacağız. Bu anlamda Yalova yerelde de hedef 2071 ise 16 Mart Cumartesi günü Raif Dinçkök Kültür Merkezin’de saat 15:00’ te, 2071 üye için katılım töreni düzenliyoruz. 2071 üyenin katılımını gerçekleştireceğiz. Bu katılımla igili Ankara’dan birbirinden değerli konuklarımız olcak. Katılımlarla partimiz dahada güçleniyor. Bu da bazılarını rahatsız ediyor. Son günlerde basının gündemini meşgul eden konuları biliyorsunuz. Hizmetlerimizden kimse rahatsız olmasın, bu şehir güç birliği yapmaya karar verdi. Bu şehrin insanlari hizmette, gönül olarak bir oldular. Biz bu hedefimizde, toplu katılımıza tüm Yalovamız halkını davet ediyoruz. Cumartesi katılacak üye sayısı, diğer partilerin üye sayılarından fazla. Bu da insanlarımızın hizmete ne kadar hasret kaldığının göstergesidir. Umarım bu hızımız Yalova’da hep bu hızla devam eder. Yeni hizmetlerle taçlandırırız şehrimizi’ dedi.
   Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal,’  Türkiye’nin 2071 hedefi, insan ömrünü aşan ve siyasette en uzun hedeftir. Diğer siyasetlerde genelde hedefler beşer, onar yıllık olur. Bu doğrultuda Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Hedeflere koşmak gerekir. Herkes hangi çatı altında olursa olsun, siyaseti hizmet olarak yapmak lazım.Türkiye içinde birlik zamanıdır’ dedi.
     Koçal, ‘Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun ve Yalova AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan’la beraber bu katılım töreninin bir espirisi olsun diye 2071 yılı hedefi için, 2071 üye katılımı gerçekleştirmek istedik. Bu ülkenin bu hedefine yakışır, bir katılım olsun istedik. Bu tabi 2071 üyeyle sınırlı kalmayacak. 2071 kişiye, törende rozet takmak mümkün değil. Bütün arkadaşlarımız orada olacak ama o arkadaşlarımızı temsilen 60 kişiye rozet takılacak. Rozetler, parti üst düzey yöneticileri tarafından takılacak’ dedi.
     Yalova’da bundan sonra geleceğe yönelik projelerle uğraşacaklarını söyleyen Koçal, ‘ Yalova’da olan dedikodularla uğraşıp geçmişe bakmayacağız. Yalova’nın geleceği için hizmet edeceğiz. Yalova’nın böyle bir koşuya ihtiyacı var’ dedi.
Haber Foto: Gamze Yüksel