Başkan Vekili Mustafa Tutuk, ilk olarak Yalova’da uzun süredir mesleğini sürdüren Gazeteci Rüstem Yılmaz’ı evinde ziyaret etti. Samimi ortamda yapılan dost sohbetinde geçmişten geleceğe birçok konu konuşuldu.

Ziyaret sonrası Başkan Vekili Tutuk, Yalova Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde görev yapan mesai arkadaşlarını da unutmadı. Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a, Başkan Yardımcıları Fatih Şahin, Ahmet Sarıduman, Volkan Dadaloğlu ve Naim Ardıç da eşlik etti.

“Basın ulusun ortak sesidir” diyen Başkan Vekili Mustafa Tutuk; “Böyle anlamlı bir günün hafta sonuna gelmesi nedeniyle gazeteci arkadaşlarımızın günlerini ilk mesai gününde kutladık. Yaz-kış, gece-gündüz mesai kavramı gözetmeksizin çalışan ve pandemi döneminde de aktif rol alan gazetecilerimize emekleri için ne kadar teşekkür etsek azdır. Bir güç, bir okul, bir yol gösterici olan basın camiasında görev yapan tüm çalışanların 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.

Ziyaret nedeniyle Başkan Vekili Tutuk ve Başkan Yardımcılarına teşekkür eden Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Candan Yılmaz, ziyarette altyapı çalışmaları devam eden Çağrı Merkezi’nin yeni sistemi hakkında da bilgiler verdi.

Yalova Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Muhabirleri, Başkan Vekili Mustafa Tutuk adına şehrimizde görev yapan basın mensuplarını tek tek gezerek günlerini kutlayıp, çiçek takdim etti.