Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, haftanın ilk mesai saatinde kadın personelleri ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayıp hediye takdim etti.

Başkan Vekili Tutuk, Yalova Kent Müzesi’nde, Yalova Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Anadolu Kadın Başlıkları Sergisinin açılışına katıldı.

Raif Dinçkök Kültür Merkezi Özgecan Aslan Salonu’nda sonlanan programda renkli görüntüler ortaya çıktı. Programlar boyunca Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a eşi Gökşen Tutuk, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Şahin ve Ahmet Sarıduman eşlik etti.

Tutuk, “baş tacı kadınlarımızın hakları ödenmez”

Program sonrası kısa bir açıklama yapan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk: “En büyük destekçim eşim Gökşen Hanım, her zaman olduğu gibi kadınlar gününde de beni yalnız bırakmadı. Sabah mesaimize çalışma arkadaşlarımızı ziyaret ederek başladık. Ardından protokol üyeleri ile birlikte Kent Müzesi’nde sergimiz açıldı. Son olarak RDKM’de düzenlediğimiz ve halkımızın beğenisine sunduğumuz programımızla birlikte geceyi noktaladık.

Tüm kadınlarımızın kadınlar gününü bir kez daha bu vesile ile tebrik ediyorum. Ülkemizi ve dünyayı etkileyen korona virüsten kurtulmamız için maske, mesafe ve hijyen kurallarına daha da dikkat etmemiz gerekiyor. Yalova için yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Farklı etkinliklerle sizlerle yine birlikte olmak istiyoruz. Kurallara uyalım, uymayanları da uyaralım” dedi.