Yapılan çalışmaları yerinde takip eden Başkan Vekili Tutuk’a, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin ve birim müdürleri de eşlik etti.

İlk olarak Rasim Koçal Caddesinde devam eden refüj çalışmasını inceleyen Başkan Vekili Tutuk, ardından Gönen Sokak'ta ki perde duvar, Beyazıt Caddesi'nde ki asfalt ve meydanda devam eden tadilat çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Yalova Belediyesi olarak kent genelinde birçok noktada çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Vekili Tutuk; “Belediye ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarına özverili bir şekilde devam ediyor. Kentimiz özlediği yatırımlara ve çalışmalara kavuştu ve kavuşmaya devam edecek. Bizde Yalova Belediyesi olarak “çalışınca oluyor” sloganı ile yolumuza devam ediyoruz. Asfaltlama çalışmalarımızın bir bölümü bitirdik. Plan dahlinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bazı cadde ve sokaklarımıza aşınma asfalt olarak tabir edilen ikinci katı atacağız. Ayrıca birçok noktada bakım ve tadilat işlemlerini yerine getiriyoruz. Uzun yıllar atıl kalan Rasim Koçal Caddesi’nin asfaltlanmasını geçtiğimiz günlerde tamamlamıştık. Rasim Koçal Caddesi ve Girne Caddesi kesişimin de yer alan dönel kavşağı trafik güvenliği açısından yeniden projelendirilerek düzenleniyoruz” dedi.