Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler, Yalova’da ki 14 mahallede periyodik olarak düzenlediği ilaçlama, dezenfekte ve temizlik çalışmalarına hız verdi.

Kent genelindeki parklar, duraklar, oturma grupları, ortak kullanım alanlarının yanı sıra pazar yerleri de hem temizleniyor hem de dezenfekte ediliyor.


Tutuk, “Tedbir ve Önlemlerimizi Aksatmadan Uyguluyoruz”
Temizlik ve dezenfekte çalışmaları ile ilgili konuşan Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Koronavirüs salgınına karşı aldığımız tedbir ve önlemlerimizi aksatmadan uygulamaya devam ediyoruz. Kurduğumuz temizlik ekibimizle mahallelerimizdeki her bir cadde, sokak, park, bahçe ve boş arazileri temizliyor, salgın hastalığa karşı dezenfekte ediyoruz. Ortak kullanım alanlarımızda ilaçlama, dezenfekte ve temizlik çalışmalarımızı periyodik olarak sürdürüyoruz. Toplu taşıma araçları, duraklar ve taksi duraklarına özel hassasiyet ile yaklaşıyoruz. Dezenfekte edilen araçlara Yalova Belediyesi tarafından dezenfekte edilmiştir ibareli etiketleri yapıştırıyoruz. Zabıta ekiplerimiz ise vardiyalı olarak 24 saat devriye gezip, vatandaşlarımıza gerekli uyarılarda bulunuyor” dedi.


Tutuk, “Sokaktaki Canlarımızı Unutmuyoruz”
“Sokaktaki canlarımızı da unutmadık” diyerek sözlerine devam eden Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Belediyemizin Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri tarafından mama dağıtımına devam ediliyor. Ekiplerimiz, koronavirüsüne karşı mücadele ederken can dostlarımızın da ihtiyaçlarını gideriyor” dedi.