Başkan Vekili Tutuk’un ziyaret ve incelemeleri sırasında Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin ile birlikte birim müdürleri de hazır bulundu.

Yapılacak olan projelerin en kısa sürede hayata geçirileceğinin müjdesini veren Başkan Vekili Tutuk; “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın destekleriyle yapacağımız projelerimizi en kısa sürede tamamlamak için Çiftlikköy Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar ile birlikte projelerin gerçekleştirileceği bölgelerde incelemelerde bulunduk. Yapılacak olan ve daha önce duyurduğumuz projeler arasında Yalova-Çiftlikköy sahil yolu bağlantısı, bisiklet yolu yer almaktadır. Uzun yıllardır yapılamayan ve hayata geçirilemeyen projeyi en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine açacağız. Ayrıca Yalova ile Çiftlikköy ilçemizi birbirinden ayıran Kazımiye Deresinin ıslah çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Başkan Silpagar ise incelemeler sonrasında; “Yalova Belediye Başkan Vekili Sayın Mustafa Tutuk ile birlikte Yalova-Çiftlikköy arasında kurulacak olan sahil yolu bağlantısı, bisiklet yolu ve dere ıslah projesini gerçekleştirmek için bölgeyi yerinde inceledik. Çok değerli Yalovalı ve Çiftlikköylü vatandaşlarımıza çalışmaların kısa süre içerisinde başlanacağının müjdesini vermiş olalım. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.