Yalova’nın dört bir yanında yapılan asfaltlama çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Birçok noktada devam eden ve biten çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Vekili Tutuk, çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğinin müjdesini verdi.

İlk olarak Adnan Menderes Mahallesi Beyazıt Sokakta devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde takip eden Başkan Vekili Tutuk, buradan Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Mesut Sokakta yağan sağanak yağışlar sonrası meydana gelen çökmelerden dolayı hasar gören ve Yalova Belediyesi tarafından kısa bir sürede yaptırılan asfalt yolda incelemelerde bulundu.

Yalova’da yapılan çalışmalardan dolayı vatandaşların mutlu olduğunu belirten Başkan Vekili Tutuk; “Yalova Belediyesi olarak gecemizi gündüzümüze katarak ekip arkadaşlarımızla hep beraber çalışıyoruz. Yapılan çalışmalardan dolayı belki biraz rahatsızlık! Veriyoruz ama bu rahatsızlıktan dolayı vatandaşlarımız oldukça mutlu ve kısa zamanda yapmış olduğumuz hizmetleri taktir ediyor. Hemşerilerimizden almış olduğumuz bu moralle çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.