Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk programlarını, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin ve AK Parti Yalova Gençlik Kolları İl Başkanı Emirhan Balkaya ile birlikte gerçekleştirdi.

“Yalova’da yaşayan vatandaşlarımızın göstermiş olduğu sevgi ve yoğun ilgi şehrimize olan çalışma aşkımızı kabartıyor” diyerek sözlerine başlayan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk; “Hafta sonu mesaimize ilk olarak Seyrantepe Mahalle sakinleriyle başladık. Samimi ve sıcak aile ortamında vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinledik.

Ardından kentimiz genelinde yaptığımız çalışmalardan bahsettik. Görüyoruz ki vatandaşlarımız sadece merkez mahallelerde çalışmaların yapılmadığının farkında. Bu durum bizi oldukça mutlu ediyor.

Seyrantepe Mahallesi ziyaretimiz sonrası Milletvekilimiz, İl Başkanımız ve İlçe Başkanımızla birlikte Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekleri ziyaret ettik.

Karadenizliler, Bayburtlular ve Erzurumlular Dernekleri’nin misafirleri olduk. Ortak paydamız Yalova'mız için çalışmalarımızı anlatıp, sorunlarımızı her birlikte sahiplenerek çözüm yolları için fikirlerimizi paylaştık.

Yalova'mız her yöreden insanı birleştirdiği gibi kültürünü zenginleştiren, kardeşçe yaşanılabilen bir kent. Yalova'mızı en iyi konuma getirebilme çalışması ve gayreti içindeyiz. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu sevgi ve yoğun ilgi de bizleri oldukça mutlu ediyor. Bizi bağrına basan tüm hemşerilerime teşekkür ediyor, Yalova’nın hak ettiği değer noktasında çalışmalarımızı ivedilikli şekilde sürdüreceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.