Yalova Belediyesi pandemi döneminde özellikle sokağa çıkma kısıtlaması olan günleri fırsata çevirerek çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların evlerinde olduğu süreçte belediye ekipleri, rutin işlerinin yanı sıra normal zamanda yapılması halinde vatandaşlara aksaklık yaşatabilecek çalışmaları da ivedilikle çözüme kavuşturuyor.

Çalışma halinde olan belediye ekiplerini denetleyen, yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve çalışanlara kolaylıklar dileyen Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, verilen hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

“Yalova her geçen gün büyüyor”

Başkan Vekili Tutuk, “İl başkanımız, belediye başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz ile sahada görevi başında olan personelimizi gezerek devam eden çalışmaları yerinde inceleyip bilgiler aldık. Yalova her geçen gün büyüyor ve hizmet ağımızda büyümeye bağlı olarak genişliyor. Rutin çalışmalara bağlı kalmayarak bu büyümeye ayak uydurup şehrimizin de gelişimine önem veriyoruz. Pandemi süreci zorlu bir süreç ancak bazı hizmetlerin yerine getirilmesi konusunda bizler bu süreci fırsata çeviriyoruz. Örneğin araç trafiği nedeniyle zor şartlar altında yapılacak hatta günler sürecek olan bir işi saatler içerisinde tamamlayabiliyoruz. Mesai arkadaşlarım ile birlikte şartlar ne olursa olsun Yalova Belediyesi olarak Yalova halkına kesintisiz olarak hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.