Ziyarette Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, YABELTAŞ Genel Müdürü Celal Özel, Yalova Belediyesi Personel A.Ş. (YABEDAŞ) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Başkan Vekili Alpan Solmaz, Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman bulundular.    

Yalova Kent Konseyi faaliyetleri hakkında Kent Konseyi Başkanı İsmail Mutlu’dan bilgiler alan Başkan Tutuk, Kent Konseyi tarafından gerçekleştirilen faaliyetlere destek sözü verdi.

Yalova Kent Konseyi Başkanı İsmail Mutlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözler açıkladı, “Valilik, Belediye, meslek kuruluşları, sendikalar, esnaf odaları, dernekler gibi pek çok kuruluşun tek çatı altında toplandığı organ Yalova Kent Konseyi yönetimidir. Demokrasinin ayaklarından bir tanesidir Kent Konseyleri. Kentin dokusunu korumada, geleceğini planlamada, katkıları olur” şeklinde kısa bir bilgilendirmede bulundu.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Anıl, Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri; Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir, MAG-DER Yöneticisi İdris Durmuş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Selim Karahan, Yalova Tüketici Koruma Derneği Başkanı Funda Ayarcı, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Çavuşoğlu ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat ile tanıştı.

Konsey Üyeleri ile bir araya gelen Başkan Tutuk, kentin sorunları hakkında konuştu. YABELTAŞ Genel Müdürü Celal Özel, ziyarette sanayi kuruluşlarının kullandığı su miktarı hakkında bilgilendirmede bulunurken, Yalova’nın suyunun sınırlı olduğunu da sözlerine ekledi.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Kent Konseyi’nin önerdiği her projenini kendileri için çok önemli olduğunu, Kent Konseyi Yürütme Kurulu’nun çalışmalarına tam destek verecekleri sözünü verdi.

Kent Konseyi Başkan ve Yürütme Kurulu Üyeleri ile ziyarette bulunan Yalova Belediye Başkan, Başkan Yardımcıları ve diğer idarecilerin toplu olarak çektirdikleri fotoğrafın ardından ziyaret sona erdi.