Pandemi şartlarına uygun olarak yapılan genel kurul toplantısına; İstanbul, Sakarya, Ankara, Bursa, Yalova, Gaziantep, Antalya ve diğer illerden üyeler katıldı.

Pandemi şartlarından dolayı gelemeyen üyeler ise toplantıya online olarak katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantının gündemi; yoklama, divan heyetinin seçilmesi, geçmiş döneme ait faaliyet raporlarının okunması, bilanço gelir gider tablosunun okunması, görüşülmesi ve onayı ile devam etti.

Son olarak yeni dönem dernek yönetim kurulu asil ve yedek üye seçiminin yapıldığı Genel Kurul da Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Yalova’dan Demofire Yangın Sönd. Sist. San. Ve Tic. Ltd Şti. işletmecisi Fikret Kır seçildi.

Derneğin Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

Doğu Anadolu, Güneydoğu ve Akdeniz Bölge Üye İlişkileri, Mesleki Yeterlilik Gelişim Sorumlusu Gaziantep’ten Âdem Özdemir, Belediyeler ve İtfaiyeler İlişki Şartnameler, Mesleki Yeterlilikler Sektörel Eğitimler ve Ar-Ge Sorumlusu İstanbul’dan Alay Taslak, Dernek Tanıtımı ve Yeni Üye Kazandırma Geliştirme Sorumlusu İstanbul’dan Beytul Akkuş, Muhasebe İşleri ve Medya Tanıtım İşleri Yardımcısı İstanbul’dan Cem Cankaya, Dernek Tanıtımı ve Yeni Üye Kazandırma Geliştirme Sorumlusu İstanbul’dan Çetin Ersin, Genel Üye İlişkileri, Mali Durumlar ve Aidatlar Sorumlusu İstanbul’dan Erdem Altunsoy, Üyelerin Sorunları ve Çözüm Geliştirme Sorumlusu Sakarya’dan Ferudun Özdemir, Resmi Kurumlarla Sektör ve Dernekler ile İlişkiler İstanbul’dan Nurcan Arslan, YSC – Basınçlı Kaplar ve Marmara Bölgesi Üye İlişkileri Sorumlusu İstanbul’dan Rıdvan Kılıç, Gazlı Sistemler Mesleki Geliştirme Eğitim Genel Üye İlişkileri Mali Durumlar ve Aidatlar Sorumlusu İstanbul’dan Serkan Batmaz, Sabit Yangın Söndürme Sistemleri Ankara Kurumlar ve Bakanlıklar İle İlişkiler Sorumlusu Ankara’dan Timur Kanay, YSC -Basınçlı Kaplar Sektör Geliştirme Sorumlusu (Şartname etiket- Eğitim-Arge) İstanbul’dan Vural Turan, Medya- Tanıtım Sorumlusu İstanbul’dan Yalçın Günaydın, Diğer Meslek Odaları ve Ege Bölgesi Üye İlişkileri Sorumlusu İzmir’den Yusuf Süreyya Topgaç, Denetim Kuruluna ise; İstanbul’dan Ruşen Karadeniz, İstanbul’dan Fethi Toksöz, Mersin’den İsmail Hakkı Kıratlı seçilen isimler oldu.