Yalovalı Ülkücüler duygulu anlar yaşadı

12 Eylül 1980 darbesinin 41. yılında, Yalova Ülkü Ocakları'nın anma programına, Ülkü Ocakları İl ve İlçe yöneticilerinin yanı sıra, geçmiş dönem ocak başkanları, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Mustafa Deviren, geçmiş dönem MHP Muş Belediye Başkan adayı ve Milletvekili adayı Tarkan Dede, ülkücü camianın önde gelen isimleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yalova Ülkü Ocakları'nın anma programı, Ülkü Ocakları binasında gerçekleştirildi.

Ülkücü Şehitleri anma programında, Cennet Mekân Başbuğ Alparslan Türkeş ve Ülkücü Şehitler için Kur’an-ı Kerim okutuldu. Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü ve Milliyetçi Türkiye Ülküsü için canını ortaya koyan şehitler anılırken, Yalovalı Ülkücüler duygulu anlar yaşadı.

Tanaçan, “Yolumuzda emin adımlarla ilerleyeceğiz

Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Bora Tanaçan, Ülkücü Şehitleri anarken programa katılan ülküdaşlarına yaptığı konuşmada, Ülkücü Şehitler gibi göz kırpmadan vatan için mücadele edecek, Türklüğün gururu ve şuuru ile İslam’ın ahlak ve fazileti ile donanmış nesiller yetiştirme gayretinde olduklarını belirtti.

Tanaçan, “Uzun yıllardır taşlı ve dikenli yollardan geçerek mücadelemizi bu günlere getiren başta Cennet Mekân Başbuğumuz Merhum Alparslan Türkeş olmak üzere tüm ülkücü şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bizler onların yolunda, Başbuğumuzun işaret ettiği gibi ‘hepimiz birer Türk Bayrağı olarak lekelenmeden, kirlenmeden, düşmeden’ yolumuzda emin adımlarla ilerleyeceğiz” açıklamasında bulundu.