Yalova Ülkü Ocakları İl Yönetimi, olağan yönetim kurulu toplantısını pandemi koşulları sebebiyle açık havada yapılan toplantıda pandemi sürecindeki eğitim faaliyetleri, sosyal sorumluluk projeleri, ilçe ülkü ocakları faaliyetleri, spor faaliyetleri ve sosyal faaliyetler üzerine yapılacak çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunuldu.

Başkan Tanaçan, yönetiminden çalışmalar sırasında mesafe ve maske kurallarına riayet edilmesi isterken şartların zorluğunun çalışmalara sekte vurmaması gerektiğini belirtti.

Tanaçan; “Çalışmalarımız pandemiye rağmen sürmeye devam edecek. Şartlar zor ancak buna uygun olarak yeniden düzenlemelerimizi yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Şehrimizin daha iyi yerlere gelmesi için üzerimize düşeni hatta fazlasını seve seve yapıyoruz. Ülkü Ocakları, vatanına, milletine koşulsuz hizmet aşkıyla yanan bireylerin birey olmaktan çıkıp bütün haline geldiği yerdir, vatan sevdalılarının yuvasıdır. Yalova Ülkü Ocakları olarak liderimiz Devlet Bahçeli’nin izinde, Genel Başkanımız Sayın. Ahmet Yiğit Yıldırım’ın emrinde Türk Milleti ve Yalova’mız için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.