HABER: Abdullah Bozkurt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, ilk olarak Yalova Belediyesini ziyaret eden Ünal, Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ile bir araya geldi. Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Mahir Ünal’a “Yürüyen Köşk” maketi taktim etti.

Yalova Belediyesinin ardından AK Parti Yalova İl Başkanlığı’na geçen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Başkan Bağatar ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ile Yalova İl Başkanlığını gezdi.

Mahir Ünal, Başkan Bağatar ile gerçekleştirdiği hediye taktimi sonrasında, AK Parti Yalova İl Teşkilatı ile Yalova hakkında konuştu.

AK Parti Yalova Merkez İlçe 7. Olağan Kongresine katılan Mahir Ünal, ülke gündemini değerlendirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, kongrede gerçekleştirdiği konuşmada, “2002 yılında devletin topladığı her 100 liralık verginin 86 lirası faize gidiyordu. Rakam üzerinden gitmiyoruz, oran üzerinden gidiyoruz. Şu anda bu 12 liraya düştü. Ama bunlara sorsanız, bunların yalanlarına açık olan kardeşlerime sorsanız, Türkiye çok kötü durumda. Türkiye tarihinin en iyi durumunda şu an.” Şeklinde konuştu.