Üstel açıklamasında; ‘Halkımızın uzun ve zorlu bekleyişi nihayet sona eriyor. Saray ittifakının; korku ile erken seçim kararı alması, İYİ’lerin iktidarını da erkene çekmiş oldu. Ülkemizin İYİ olmasının önü açıldı.

Bilindiği üzere hukuksuzluğu, hileyi, kumpas kurmayı şiar edinmiş olanlar; İYİ Parti ve Meral Akşener korkusundan seçimleri baskın bir şekilde öne çekti. İYİ Parti ile karşılaşmaya korktuklarından tuzaklar kurup, her türlü engeli önümüze koymaya çalıştılar.

Ancak oyunları bozuldu. 16 yıldır iktidarda ve her seçimde, kafaları sürekli olarak hile ve hurdaya çalışanların önüne; bu kez çalışmadıkları yerden geldi!

Demokrasiye ve milletin iradesine karşı kurulmuş bu tuzağı, Cumhuriyet Halk Partisi ve Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’nun göstermiş olduğu kıymetli demokrasi desteği ile bozmuş olduk. Kendilerine demokrasi ve millet adına teşekkür ediyoruz.

İYİ Parti’nin ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in 24 Haziran seçimlerine girmesi için önünde herhangi bir engel kalmadı. Kazanan demokrasi oldu, Türk milletinin iradesi oldu.

24 Haziran 2018’de de kazanan demokrasi olacak. Haram saltanatı son bulacak.

Demokrasimiz adına umut verici olan bu gelişmelerin 23 Nisan gibi ülkemiz adına çok anlamlı bir günden hemen önce olması, pek tabi büyük bir anlam ifade etmektedir.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; “Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır.”

Milletimizin takdir ve desteği ile İYİ Parti sayesinde “Sarayın egemenliği” son bulacak, yeniden “Ulusun egemenliği” hâkim olacaktır.

Milletimiz ve ülkemiz 25 Haziran sabahı, İYİ’lerin güneşi ile ısınacak, aydınlanacaktır. Türkiye iyi olacak’ şeklinde konuştu.