25 Ekim 2018 Perşembe akşamı, Altan Kültür Merkezi’nde yapılacak olan Cumhuriyet Balosu’na, başta Yalova Protokolü olmak üzere, öğrenci velilerini davet eden okul yönetimi, öğretmen ve idarecilerle Uzmanlar Koleji’nin açılışını gerçekleştirecek.  

  Mel-Ay Medya Grup Yönetim Kurulu ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat’ı makamında ziyaret eden Uzmanlar Koleje Kurucularından Esra Seven ve Halkla İlişkiler Departmanı Gizem Uslu, Eylül 2018’de faaliyete başlayan Uzmanlar Koleji hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

  450 öğrenci kapasitesiyle 2018-2019 eğitim ve öğretime başladıklarını söyleyen Uzmanlar Koleji Kurucularından Esra Seven, ‘Uğur Okulları ve Bahçeşehir Koleji’nde 6 yıl görev yapmış bir eğitimciyim. Uzmanlar Koleji’ni 8 eğitimci arkadaşlarımızla beraber kurduk. Hepimiz kurucu olmamıza rağmen, derslere giriyoruz. Kurucularımız Yalova’da başarılı çalışmalarıyla adlarından söz ettirmiş, deneyimli ve kariyerli kişilerden oluşmaktadır’ dedi. 

 ‘Kurucularımız; Abbas Kılınç, Ali Özbağcı, Ahmet Demiroğlu, Esra Seven, Oğuz Gül, Coşkun Söğüt, Dündar Uyanık, Serap Keskin isimlerden oluşmaktadır’ diyen Seven, ‘Büyük emek ve gayretlerle Kadıköy beldesi, (Okullar Bölgesinde) binamızda öğrencilerimizle kucaklaştık. Baskı ve hak etmediğimiz söylemlerle, 2018-2019 eğitim-öğretim yılına başladık. Her türlü olumsuzluğu rağmen, öğrenci velilerimizin bize olan inancıyla, işin en zor kısmını geride bıraktık. Emeği geçen tüm kuruculara, öğretmen ve hizmetlilere teşekkür ediyoruz’ dedi.

  Mel-Ay Medya Grup Yönetim Kurulu ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat ise Uzmanlar Koleji Kurucusu Esra Seven ve Halkla İlişkiler Departmanı Gizem Uslu’ya başarı temennisinde bulundu.

  Polat, Mel-Ay Medya Grup bünyesinde yayın yapan Yalova Manşet Gazetesi (www.yalovamanset.com.tr), Çiftliköy Gazetesi (www.ciftlikkoy.com.tr), Çınarcık Gazetesi (www.cinarcikgazetesi.com.tr) haber siteleri, www.manset.com.tr ulusal haber sitesi ve www.tv.yalova.com Wep TV hakkında bilgilendirmelerde bulunan Polat, ‘Yalova Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi olarak, gazetecilik mesleğini basın ahlak kuralları içinde yapan yayınlarla çalışmaları tavsiyesinde bulundu.

Haber/Fotoğraf: Yasemen Yeter