16 Aralık 2021 Perşembe akşamı ‘Tike Restoran’ da yapılan basın toplantısıyla Yalova kamuoyuna açıklamada bulunun ‘Yalova Özel Uzmanlar Koleji’ kurucularından Ali Özbağcı okulun yeni ortakları; Nergis Özören, Ahmet Alp ve Derya Bayraktar’ı tanıttı.

Özbağcı, ‘’Hayalimizi bundan 4 yıl önce gerçekleştirdik’’

‘’Sayın Basın Mensupları, Değerli Kurucu Ortaklarım ve Kıymetli Aileleri, hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlarım.’’ Şeklinde konuşmasına başlayan Özbağcı, ''Uzmanlar Koleji başarılarıyla kısa sürede Yalova’da marka bir eğitim kurumu oldu.''

Eğitim kurumları çocukların ailelerinden sonra en çok zaman geçirdikleri yerdir. Bu nedenle en iyi öğretim şartlarını hazırlarken, insan yetiştirmenin büyük sorumluluğu ile eğitimin dinamiklerini dikkate alarak, Atatürk ilke ve inkılaplarına yürekten bağlı, vatanına sevgi dolu aynı zamanda, gelişen büyüyen dünyamıza uyumlu, bugünün çocuklarını, geleceğimizin mimarı olarak yetiştirmek ve eğitimin nasıl da doğru yapacağını göstermek üzere ‘Uzmanlar Koleji’ hayalimizi bundan 4 yıl önce gerçekleştirdik.’’ şeklinde düşüncelerini aktardı.

Özbağcı, ‘’Ulusal ve uluslararası sayısız başarılara imza attık’’

Uzmanlar Koleji kurucularından Abbas Kılıç ise yaptığı açıklamada: ‘’Bugün, tarih bizi haklı çıkardı. LGS ve YKS’de rakipsiz olarak bireysel ve toplu başarılara imza attık.

2018-2019’da 473, 2019-2020’de 614, 2020-2021’de 742, 2021-2022’de bugün 920 öğrencimizle büyümeye devam ediyoruz. Güveni için Yalova’mıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

‘Matematik Olimpiyatları’, ‘Akıl ve Zekâ Oyunları Yarışmalarında dünya dereceleri, sanat ve sporun çocuğa katkılarını olmaz ise olmaz dedik.’’

Özbağcı, ‘’2018 ‘de kurduğumuz eğitim yuvası büyüdü ve dev bir aile oldu.’’

‘Değerli Basın Mensupları, Anaokulumuz, İlkokulumuz, Ortaokulumuz, Anadolu ve Fen Liselerimizle bugün 920 öğrenci ve 150 personeliyle dev bir aileyiz.

Başarı, büyümeyi getirir. Büyüme, değişim demektir. Bu bağlamda kıymetli Yalova’mıza yeni ortaklarımızı taktim etmekten onur duyarım.

Ortaklarımız: Sayın Nergis Özören, Sayın Ahmet Alp ve Sayın Derya Bayraktar, Uzmanlar Koleji Eğitim Kurumlarımıza ve kıymetli ilimize hayırlı olsun. İyi akşamlar diliyorum.’’ şeklinde açıklamasını tamamladı.