Bahardan kalma güneşli havada gerçekleştirilen sabah kahvaltısında veliler, sınıf ve branş öğretmenleriyle eğitim öğretim üzerine sohbet etme imkânının yanı sıra öğrencilerle oyun oynama fırsatı buldular.

Kahvaltı etkinliğinin davetlileri arasında yer alan Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Ayhan Polat ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Çınarcık Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Emine Ballı, Yalova’da ki gelişmeler hakkında yaptıkları değerlendirmeler ve kültürel sohbetleriyle etkinliğe renk kattı.

Uzmanlar Koleji, pandemiye rağmen büyüyor

Görsel sanatlar, müzik, geleneksel oyunlar ve özellikle yabancı dilde kukla oyunları ile neşeli vakit geçiren öğrenciler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na günler kala, kodlama ve robotik etkinliğiyle anne ve babalarını kendilerine hayran bıraktılar.

Eğitim modellerinin, akademik olduğunu belirten Yalova Uzmanlar Koleji İlkokul Müdürü ve Anaokulu Koordinatörü Nergis Özören, öğrencilerin yaş dönemi özelliklerinden dolayı spor, sanat ve yabancı dil eğitimiyle öğrencileri dinamik ve zinde tuttuklarını ve öğrencilere sık sık sağlıklı ortamlarda buluşma imkânı sunduklarını aktardı.  

Uzmanlar Koleji’nin pandemiye rağmen hızlı bir büyüme içerisinde olduğunu kaydeden Müdire Özören, bu yıl ve ilerleyen yıllarda Yalova’yı tüm Türkiye’de ve dünyada birçok alanda en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.