Vahe'nin Sofrası programını sunan ünlü manken Vahe Kılıçarslan, Gaziantepli Osmanlı Baklavacısı’nın, imalathanesinde, Yalova’nın en iyi baklavasının yapılışını ve lezzetini anlatan çekimler yaptı.

      Gaziantepli Osmanlı Baklavacısı’nda baklava’nın eşsiz bir tadı ve lezzeti olduğunu söyleyen Vahe Kılıçarslan, ‘Daha önce böyle leziz baklava yemedim. Farklı yöreleri gezip, evlerin mutfaklarına konuk oluyorum. Yerel tadları ekrana taşıyorum. Her geldiğimde Yalova’ya burada baklava yiyeceğim. Baklavanın yapılışının her aşamasını bizzat gördüm. Bu baklava çok farklı. Yedikçe insan bu baklavayı, daha da yemek istiyor. Çok hafif olmasının nedeni ise, tereyağı, tozşekeri, fıstığı her şeyin doğal olması. Glikoz kullanılmaması da bu baklavayı, diğer baklavalardan ayırıyor. Bizleri burada ağırlayan Gaziantepli Osmanlı Baklavalarına teşekkür ediyoruz. Show televizyonunda 11 Mayıs Cumartesi Günü yayınlanacak olan Vahe'nin Sofrası adlı  programımızda Gaziantepli Osmanlı Baklavalarını saat 12:30’da izleyebilirsiniz. Gaziantepli Osmanlı Baklavalarını tüm Türkiye duyacaktır. Türkiye'nin her kesiminden insanlar, mutlaka bu tadı tatmalı’dedi.

    Yalova’nın en lezzetli baklavalarını yapan Gaziantepli Osmanlı Baklavacısı’nın sahibi Ahmet Çiçek, ‘Tüketicilerimize baklavamızın görüntüsü ve lezzetiyle vazgeçilmez tatlar sunmaya her zaman devam edeceğiz. Müşterilerimizden aldığımız izlenimlerle biz kendimizi Yalova’nın Baklavacısı olarak görüyoruz. Ürünlerimizde, damaklarda tat ve estetiğe önem veriyoruz. Her malzemenin doğalını kullanıyoruz. Tereyağ, tozşeker ve özellikle fıstık için Gaziantep’teki bahçelerden kendi elleriyle topluyoruz.  Halkımızın damak zevkine uygun olarak baklavalarımızı, büyük bir titizlikle müşterilerimize sunup, markalaşma yolunda ilerleyerek bu sektörde ustalıkla devam edeceğiz. Baklavalarımızın farklılığını Türkiye’ye tanıtma fırsatı veren Vahe Kılıçarslan ve ekibine teşekkür ediyorum’dedi.

 

Haber Foto: Gamze Yüksel