Armutlu ziyareti esnasında Vali Erol’a, Armutlu Kaymakamı Alparslan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, İl Özel İdare Genel Sekreteri Selim Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü, Dr. Abdülaziz Yeniyol, İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Eray, İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar ve protokol üyeleri eşlik etti.

 

Vali Erol, kurumları ziyaret etti

İl olarak Armutlu Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Muammer Erol, burada Armutlu Kaymakamı Alparslan Kılıç’tan ilçenin genel durumu, yatırım ve projeler hakkında bilgi aldı. Vali Erol ardından Armutlu Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Mustafa Tokat’tan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinin ardından Vali Muammer Erol, yeni yapılan Kur’an Kursunu ziyaret ederek burada incelemelerde bulundu.

Vali Erol, vatandaşları dinledi

Resmi ziyaretlerin ardından Vali Muammer Erol sırasıyla Armutlu balıkçı barınağını ve Fıstıklı köyünü ziyaret etti. Burada balıkçılar ve köy sakinleriyle bir araya gelerek talep ve istekleri dinleyen Erol, yapılan hizmetler ve iş programına alınan faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Vali Muammer Erol’a teşekkür ettiler.