Salman mesajında şu sözlere yer verdi;

“Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk bundan tam 98 yıl önce tüm dünya çocuklarının kardeşçe kutladığı, barış içinde yaşanabilecekleri bir dünyanın tohumlarının atıldığı ilk ve tek çocuk bayramını bu güzel ülkenin meclisinin açıldığı gün çocuklara hediye etmiştir.

23 Nisan 1920’de açılan Meclisimiz, kurulduğu günden bugüne kadar geçen süre içerisinde devletimizin, cumhuriyetimizin ve demokrasimizin en büyük teminatı olmuştur. Bugün bizlere düşen görev de teslim aldığımız bu kutsal emaneti, bizden sonra yaşatacak olan nesillere en ileri seviyede teslim etmektir. Bizler ulaşabildiğimiz en son noktada bayrağı, bugünün küçüğü yarının büyüğü olan sevgili çocuklarımıza emanet edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile devletimiz için bugüne dek şehit düşen tüm vatan evlatlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyor, mutluluğumuzun, coşkumuzun ve umutlarımızın hep var olması temennilerimle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum”dedi.