İl Başkanı Mehmet Necati Vural yoğun bir gayretle çalıştıklarını vurgulayarak; son seçimlerde 3 belediyede Belediye Başkanlığı kazandık. Belediye Başkanlarımız kendilerine inanarak başardılar. Birçok bölgede oylarımız yükseldi.

Yerel seçimlerden sonra yersiz beklentisi olan arkadaşlar oldu, onlarla yol ayrımına gittik. Genel Merkez’e bu durumu ilettim ve yetki verdiler. Genel Başkanımıza gerçekten Türkiye’nin ve bizim ihtiyacımız var. Allah onu başımızdan eksik etmesin, dualarımızla ayakta durduğuna inanıyorum. Sağlığı günden güne iyi oluyor. Yalova’ya çok selamı var. Yeni yönetim oluşumu onayını aldım, geldim. Teşkilatımıza hayırlı olsun diyorum.

Yalova’nın esnafından sanayicisine, belediyelerinden vatandaşlarına herkesin sorunları var. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim kapımız herkese açık. 24 saat çağrıldığımız her yere gidiyoruz, vatandaşla ilgileniyoruz, vatandaşın sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Yalova bizim kentimiz. Yalova bize Atatürk’ten emanet, hep beraber Yalova’ya sahip çıkacağımıza söz veriyorum. Daha güçlü olmamız lazım. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu yetkiden sonra önümüzdeki dönemde ilçelerde ve ilde kongre dönemi başlayacak. Birlik olursak başaramayacağımız bir şey yok. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın, yolumuzu açık etsin.” dedi.