Yalova Lisesi Sokak Hayvanları Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Sevil Polat ve Nuray Sırpanlı, Yalova İli Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma Ve İşletme Birliği (YAKAB) ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret ederek, YAKAB çöplük alanındaki sokak hayvanlarını beslemeye yönelik yapmayı planladıkları çalışma hakkında bilgi verdiler.

Sevil Polat ve Nuray Sırpanlı, görüşmenin çok yararlı geçtiğini ifade ederek, “Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteklediği Yalova Lisesi Sokak Hayvanları Sosyal Sorumluluk Projesi için YAKAB Birliği Başkanı ve Altınova Belediye Başkanı Sayın Metin Oral ile görüşme yaparak çöplük bölgesinde yapacağımız çalışmalar için resmi iznimizi aldık. Konuya duyarlılığı ve desteği için kendisine teşekkür ederiz” dediler.

Başarı dilekleri

Başkan Oral’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, projeye katkı sağlayan tüm paydaşlara başarı diledi. Başkan Oral, çöplük alanındaki sokak hayvanlarına YAKAB personelinin de gerekli çalışmaları yaptığını vurguladı.