Yalçın basın açıklamasında “Çok değerli vatandaşlarımız, Çiftlikköy AK Partili Belediye Başkanının, 2014 ve 2019 yılı seçim vaatlerini takip etmeye devam ediyoruz. Ancak görüyoruz ki vaatlerin gerçekleşmesi Allah’a kalmış’’

“En ufak bir girişimde bulunulmadı”

Çok uzun ve geniş sahil bandı bulunan ilçemizde, seçim vaatlerinde en büyük hayalleri ada ve 200 sandal için Balıkçı Barınağı yapmak olan Çiftlikköy Belediye Başkanının, bu konu ile ilgili bugüne kadar en ufak bir girişimde bulunmadığını ve bu vaatlerin de diğerleri gibi 2023 seçim vaatlerinde yine karşımıza konulacağı görülmektedir.

Zaman zaman suların çekilmesine bağlı olarak denizde meydana gelen adacıklar bu hizmetlerin doğa olaylarına bağlı olduğunu bize göstermektedir.

Ne iş ile uğraştığını bilmediğimiz, AK Partili Çiftlikköy Belediye Başkanlığının vatandaşlarımıza vaat ettiği hizmetleri doğa olaylarına bıraktığı kesindir.

Doğa tahribi

Sahilde oluşan yosunların temizlenmesi için zaman zaman kepçe ve kamyon ile yapılan temizlik ise yakın zamanda sahilde kum bulamayacağımızın bir göstergesidir. Zira yosun diye kamyonlara atılmak için yüklenen malzemenin maalesef büyük bir çoğunluğu kumdur. Hizmet beklediğimiz doğayı bu şekilde ilkel ve göstermelik çalışmalarla tahrip etmek de işin başka bir üzücü tarafıdır.

Suların çekilmesi ile gerçekleşen adacıklar, vaat edilen hayal ada, 200 sandal Balıkçı Barınağı vaatlerine cevap verirken, yağan yağmur, kar, esen rüzgâr vb. doğa olaylarının hangi vaatlerin yerine gelmesine katkı sağlayacağını merakla bekliyoruz. Sözün özü; ağlanacak halimize gülüyoruz. Sevgili Çiftlikköy’üler, sizleri kaderci olmamaya davet ediyorum.” İfadelerine yer verdi.