Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu, 28 Mayıs 2011 Cumartesi akşamı Bahçeşehirli öğrencilerin müzik ziyafeti ile şenlendi. 4. sınıftan 8.sınıfa kadar, 45 kişiden oluşan koro ve orkestra grubu ile sahne alan öğrenciler, velilerine ve tüm davetlilere unutulmaz bir gece yaşattılar. Orkestrada; bateri, flüt, basgitar, elektrogitar, saz, keman, melodika ve vurmalı çalgıların eşlik ettiği programda öğrenciler yaşlarının çok üstündeki performansları ile göz doldurdular.
 
Bahçeşehir Koleji öğrencileri, müzik öğretmenleri Serkan Güven, yönetiminde sundukları Müzik Gecesi’nde, repertuarlarındaki birbirinden güzel, geçmişten günümüze birçok eseri koro ve solo olarak, canlı orkestra eşliğinde seslendirdiler.
 
Gecenin sonunda ayakta alkışlanan öğrenciler, sahneye Yalova Bahçeşehir Koleji Müdürü Abdullah Karaca’yı davet ettiler. Yalova Bahçeşehir Koleji Müdürü Abdullah Karaca yaptığı konuşmada, çok keyifli bir gece yaşadıklarını belirterek, tüm öğrencilerine ve Müzik Öğretmeni Serkan Güven’e teşekkür etti.