Gecede Yalova Bahçeşehir Koleji’nin  3.,4.,5.,6., 7.sınıfları ve Özel Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi  öğrencileri de rol aldılar.

     Lise öğrencileri geceyi İngilizce ve Türkçe olarak sunarken 3. 4. 5. 6. 7 sınıflardan birer finalist ‘’Spelling Bee’’ yarışmasında kıyasıya yarıştılar. 5. ve 7. sınıflardan karma bir grup ‘’ Mind your Language‘’adlı adlı çok uluslu öğrencilerin yer aldığı bir İngilizce kursu oyununu sahneye koydular. 4. Sınıflar ‘’ New Year Song, Spaghetti Family Song’’ adlı ingilizce ve ‘’Brüdern Schen komm tanz mit mir, Sheit eure füsse’’adlı almanca şarkılarla geceye renk kattılar. 5.sınıflardan 2 öğrenci İngilizce‘‘My Lady D’arbanville’’ ve İspanyolca ‘’ Violette Te creo’’ adlı şarkılarla izleyicilere güzel dakikalar yaşattılar. 5. ve 6. Sınıflardan karma bir grup ‘’Everything at Once’’ adlı şarkı ve danslarıyla izleyenleri adeta büyülediler.

       Gösterinin sonunda Öğrenciler farklı dillerde sevgi, dostluk, hoşgörü mesajları veren pankartlarla sahnede göz kamaştırdılar.

       Gösteride sergilenen tüm performanslar büyük ilgi ve beğeniyle izlendi. Yalova Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar, öğrencilerimizin sergiledikleri İngilizce performansta ne kadar başarılı olduklarına, telaffuzlarının çok iyi olduğuna, bu konuda üstün performans gösterdiklerine değinirken, Almanca ve İspanyolca performanslarının da son derece etkileyici olduğunu söyledi.

  Yalova Bahçeşehir Koleji’nin yabancı dillere verdiği önemi açıklarken bu yıl 2.yabancı dil olan Almanca ‘nın yanına 3.yabancı dil olarak İspanyolcayı da katıp yılsonunda meyvelerini toplamanın verdiği mutluluğu dile getirerek öğrencilerini tebrik ederken, öğretmenlerine çiçek takdim ederek teşekkür etmesiyle gece son buldu.