Yalova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr.İbrahim Hatiboğlu ve Yrd. Doç. Dr. Süleyman Berk Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’ı ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Koçal’a kitap hediye eden Hatiboğlu, iki kurum arasında yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
   İl Kültür Müdürü Cemal Ulusoy da Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’ı ziyaret ederek AK Parti’de başarılar diledi.
Kızılay Derneği Çiftlikköy Şubesi Başkanı Gürbüz Aytuğ ve yönetim kurulu üyeleri Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a nezaket ziyaretinde bulunarak yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdiler.
Yalova Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selami Tokay ve yönetim kurulu üyeleri Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Selami Tokay ve oda yöneticileri Başkan Koçal ile pazaryeri çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundular.
   AK PARTİ KORU TEŞKİLATI KARARLI
AK Parti Koru Belde Teşkilatı Başkanı Hüseyin Tekavcu ve yönetim kurulu üyeleri Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a ziyaret gerçekleştirerek hayırlı olsun temennisinde bulundular. AK Parti’ye geçen Yakup Koçal’ı tebrik eden yöneticiler, partinin daha da güçlendiğini Yalova’nın tamamında AK Parti’nin seçimlerden zaferle çıkacağına inandıklarını dile getirdiler.
Merkez iktidarla belediyelerin bir olmasının kente büyük fayda sağlayacağını ifade eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal; “Bu yüzden büyük düşünmeye başladık. Yeni projelerle ilgili bakanlıklar bazında çalışmalar yapıyoruz. Yalova halkı kazançlı çıkacak” diye konuştu.
   KALENDER’DEN BAŞKAN KOÇAL’A ZİYARET
   İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Satış-Pazarlama Müdürü Mustafa Kalender, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Şirket çalışmaları hakkında bilgiler veren Kalender, Başkan Koçal’a tablo hediye etti.