Türkiye’nin 81 ilinden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden katılımcıların yer aldığı fuarın açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışa Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner ile beraber katıldı.

Yalova Belediyesi standı göz dolduruyor

Bugün başlayan ve 29 Ocak Pazartesi gününe kadar sürecek olan Fuarda, Yalova Belediyesi de çalışmalarına başladı. Ana temanın Ata’nın Yalova’ya mirası olan Yürüyen Köşk olduğu Yalova Belediyesi standı, ziyaretçiler tarafından da ilgi odağı oldu. Ayrıca Yalova’nın çeşitli yerlerinden tarihi ve doğal güzelliklerinden yararlanılarak çekilen fotoğraflarla hazırlanan afişlerde standa renk kattı.

Başkan Salman ziyaretçilere Yalova’yı tanıtıyor

Fuarın ilk gününde Başkan Salman, Yalova Belediyesi standında ziyaretçilerle birebir diyalog içine girerek Yalova’nın tanıtılması için görüşmelerde bulundu. Yalova ile ilgili basılı materyallerin yer aldığı kitapçıkları ziyaretçilerle paylaşarak kent hakkında bilgiler verdi. Yeri geldiğinde kağıt müzesi ustaları ile yeri geldiğinde de sabun çiçeği eğitmenleri ile bir araya gelen Başkan Salman, onları izleyen ziyaretçilerle Yalova’nın doğal ve tarihi güzellikleri ile Yalova Belediyesi’nin Belediyecilik Hizmetleri hakkındaki bilgilerini paylaştı.

 https://youtu.be/as892xbBHqY